Derfor skal du spise hvidløg!

Del på:
Elsker du også hvidløg, og mangler du en god undskyld til, hvorfor du gerne må lugte af hvidløg?

Eller vil du gerne vide fordelene ved at spise hvidløgstilskud. Så læs med her.

Fordelene ved at spise hvidløg

Hvidløg har mange fordele. F.eks hjælper hvidløg mod diarre, eksem, tandpine, vorter og herpes. Ja faktisk findes der næsten intet hvidløg ikke er godt imod.

Hvidløg er til alle tider blevet anset for at være en righoldig kilde til kulhydrater, proteiner og fosfor. Desuden er ascorbinsyre indholdet meget højt i grønne hvidløg.

Hvidløg er en flerårig løgplante med en sammensat løgrod, som består af flere små dele kaldet “fed”, omgivet af en fælles skræl eller membran. Et fed hvidløg har en stærk duft og en skarp smag. Det adskiller sig kun fra løget ved at have en kraftigere virkning.

Allergi: 80% af pollenallergikere fik lindret deres symptomer, da de tog kosttilskud med hvidløg.

Forkølelse: Forsøg har vist. at jævnligt indtag af hvidløgstilskud reducerer risikoen for at blive forkølet med 50%. Og hoster man allerede, så hjælper hvidløg dig med at blive hurtigere frisk igen.

Hjerte-kar-sygedomme: Amerikanske forskere har påvist, at hvidløg får blodet til at flyde lettere, hvilket letter hjertet, hvis du ofte indtager hvidløg eller hvis du spiser hvidløgstilskud.

Kræft: Forskere har opdaget, at stoffet allicin, også hæmmer vækst i brystkræftceller. Internationalt er der påvist sammenhæng mellem øget indtag af hvidløg og reduceret risiko for kræft også i lever, mave og tarm.

Infektioner: Det er påvist, at hvidløgsstoffet allivin knækker superbakterier, som den kraftigste antibiotika ikke kan klare.

Find dit hvidløgstilskud her:

spis hvidløg, fordelene ved hvidløgstilskud, hvidløgstilskud, hvilek hvidløgstilskud skal jeg spise, fordele ved hvidløg

Helbi Hvidløg 500 mg (90 kapsler)
Få alle de gavnlige antioxidanter fra hvidløg i én kapsel med Helbi Hvidløgs kapsler.
Pris: 129,00 kr – Gå til shop
8505_1
Kyolic Hvidløg (110 Kapsler)
Kyolic Hvidløg er et hvidløgspræparat uden lugt og smag, som hjælper med at opretholde et normalt kolesterolniveau. Spis en om dagen og få alle fordelene fra hvidløget.
Pris: 279,00 kr – Gå til shop
12687_1
Natur Drogeriet Candolic Hvidløgskapsler 500 mg (90 stk)
Hvidløgspulver fremstillet af ugæret mikroniseret hvidløg (Alliun Sativum). Indeholder alle de gode stoffer fra hvidløget i 500 mg kapsler.
Pris: 99,50 kr – Gå til shop
1012
Lekaform Hvidløg (300 tabletter)

Sugetabletter med alle fordelene fra hvidløget i en tablet.

Pris: 79 kr – Gå til shop

 

9233_1

Garcin Hvidløg (80 kapsler)

Garcin er et kosttilskud baseret på højkoncentreret hvidløg. Det indeholder en ekstremt stærk koncentration af det aktive stof, Allicin, og giver dig alle fordelene ved hvidløg – helt uden lugtgener!

Pris: 279,00 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem