FamilielivGravidGuidesKvinderMændNaturligt livOpskrifter og madguides

Derfor skal du spise hvidløg!

Elsker du også hvidløg, og mangler du en god undskyld til, hvorfor du gerne må lugte af hvidløg?

Eller vil du gerne vide fordelene ved at spise hvidløgstilskud. Så læs mere i denne artikel.

Læs også: Få mindre digital stress i hverdagen med 4 nemme øvelser

Fordelene ved at spise hvidløg

Hvidløg har mange fordele. F.eks hjælper hvidløg mod diarre, eksem, tandpine, vorter og herpes. Ja faktisk findes der næsten intet hvidløg ikke er godt imod.

Hvidløg er til alle tider blevet anset for at være en righoldig kilde til kulhydrater, proteiner og fosfor. Desuden er ascorbinsyre indholdet meget højt i grønne hvidløg.

Hvidløg er en flerårig løgplante med en sammensat løgrod, som består af flere små dele kaldet “fed”, omgivet af en fælles skræl eller membran. Et fed hvidløg har en stærk duft og en skarp smag. Det adskiller sig kun fra løget ved at have en kraftigere virkning.

Allergi: 80% af pollenallergikere fik lindret deres symptomer, da de tog kosttilskud med hvidløg.

Forkølelse: Forsøg har vist at jævnligt indtag af hvidløgstilskud reducerer risikoen for at blive forkølet med 50%. Og hoster man allerede, så hjælper hvidløg dig med at blive hurtigere frisk igen.

Hjerte-kar-sygedomme: Amerikanske forskere har påvist, at hvidløg får blodet til at flyde lettere, hvilket letter hjertet, hvis du ofte indtager hvidløg eller hvis du spiser hvidløgstilskud.

Kræft: Forskere har opdaget, at stoffet allicin, også hæmmer vækst i brystkræftceller. Internationalt er der påvist sammenhæng mellem øget indtag af hvidløg og reduceret risiko for kræft også i lever, mave og tarm.

Infektioner: Det er påvist, at hvidløgsstoffet allivin knækker superbakterier, som den kraftigste antibiotika ikke kan klare.

Find dit hvidløgstilskud her:

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 25/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvidløgs kapsler, kapsler med hvidløg, kosttilskud med hvidløg, gode grunde til at spise hvidløg

Pureviva Hvidløg & Ramsløg

Er du træt af dårlig ånde og lugtende hænder i flere dage efter nærkontakt med hvidløg? Så er disse kapsler lige noget for dig. De indeholder nemlig hvidløg og ramsløg.

De 4 kapsler giver dig 780 mg hvidløg & 780 mg ramsløg.

Pris: 106,35 kr – Gå til shop

8505_1
Kyolic Hvidløg (110 Kapsler)
Kyolic Hvidløg er et hvidløgspræparat uden lugt og smag, som hjælper med at opretholde et normalt kolesterolniveau. Spis en om dagen og få alle fordelene fra hvidløget.
Pris: 279,00 kr – Gå til shop
12687_1
Natur Drogeriet Candolic Hvidløgskapsler 500 mg (90 stk)
Hvidløgspulver fremstillet af ugæret mikroniseret hvidløg (Alliun Sativum). Indeholder alle de gode stoffer fra hvidløget i 500 mg kapsler.
Pris: 80 kr – Gå til shop
1012
Lekaform Hvidløg (300 tabletter)

Sugetabletter med alle fordelene fra hvidløget i en tablet. Hvidløgstabletten er overfladebehandlet med sukker så den smager sødt og er nem at sluge.

Pris: 79 kr – Gå til shop

9233_1

Garcin Hvidløg (80 kapsler)

Garcin er et kosttilskud baseret på højkoncentreret hvidløg. Det indeholder en ekstremt stærk koncentration af det aktive stof, Allicin, og giver dig alle fordelene ved hvidløg – helt uden lugtgener!

Pris: 279,00 kr – Gå til shop

Hvidløgs kapsler, kapsler med hvidløg, kosttilskud med hvidløg, gode grunde til at spise hvidløg

VitaCare Hvidløg Long Plus

VitaCare Hvidløg Long Plus indeholder hvidløg samt 10 mcg vitamin D, 2,5 mg zink og 40 mg persille. Med VitaCare Hvidløg Long Plus er du sikret en stabil tilførsel hele dagen, fordi depottabletten opløses langsomt gennem mavetarmsystemet. Højt indhold af alliin VitaCare Hvidløg Long Plus har et højt indhold af det aktive stof i hvidløg. Hver depottablet indeholder 15 mg alliin. VitaCare Hvidløg Long Plus er det eneste kosttilskud med hvidløg, der er tilsat zink, vitamin D og persille. Normal omsætning af fedstoffer Zink bidrager til normal omsætning af fedtstoffer. Immunsystem Vitamin D og zink bidrager til immunsystemets normale funktion. Persille VitaCare Hvidløg Long Plus er eneste kosttilskud med hvidløg, der er tilsat persille. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Det er vigtigt at få en afbalanceret og varieret kost og føre en sund livsstil.

Pris: 169,00 kr – Gå til shop

Læs også: Guide: 4 gode råd til at finde de bedste jordbær

Gem

Gem

Gem

One thought on “Derfor skal du spise hvidløg!

Lukket for kommentarer.