Hjemmelavet popcorn i gryde

Del på:
At lave popcorn i en gryde er utroligt nemt.

Derudover får man mulighed at dosere mængden af popcorn til antallet af person samt styre mængden af salt og fedt.

Når du laver popcorn i en gryde kan du bruge forskellige former for fedtstof. Olie giver en blød popcorn mens smør giver en mere tør og knasende popcorn. Derudover kan du også bruge kokosolie eller ghee

 

Sådan laver du popcorn i en gryde.
Til at lave popcorn i en gryde skal du bruge en solid gryde, tørret majs kerner og en form for fedtstof
Til at lave popcorn i en gryde skal du bruge en solid gryde, tørret majs kerner og en form for fedtstof
put 1-2 spsk. fedtstof i gryden og lad det smelte sammen med 1 tsk. salt
Put 1-2 spsk. fedtstof i gryden og lad det smelte sammen med 1 tsk. salt
Tilsæt de tørret majs-kerner og sæt låg på gryden. Tag ikke låget af igen før popcornene er færdige.
Tilsæt de tørret majs-kerner og sæt låg på gryden. Tag ikke låget af igen før popcornene er færdige.
Når popcornene begynder at poppe, er det en god ide at skrue ned for varmen, så de nederste popcorn ikke brænder på.
Når popcornene begynder at poppe, er det en god ide at skrue ned for varmen, så de nederste popcorn ikke brænder på.
Når poppende stopper, er popcornene færdige.
Når poppende stopper, er popcornene færdige.
Hæld popcornene over i en skål og smag til med salt
Hæld popcornene over i en skål og smag til med salt

 

Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal lave popcorn fra bunden, så prøv at åbne en pose mikroovns popcorn. Mængden af klumpet fedt i en pose mikroovns popcorn er skræmmende og burde overbevise hvem som helst om at lave popcorn fra bunden.