Drop Shampooen og Brug Rasul

Shampoo udtørrer for huden i din hovedbund, fjerner naturlige fedtstoffer og gode bakterier fra håret.

Heldigvis findes der et 100% naturligt alternativ, til den almindelige skadelige shampoo

I Danmark må anvendes over 7.000 forskellige kemiske stoffer og ekstrakter i kosmetiske produkter, heriblandt shampoo. Miljøstyrelsen oplyser, at godt 750 af dem er reguleret. De øvrige stoffers sundhedsskadelige virkning er endnu ikke undersøgt grundigt nok til, at man kender deres virkning, både godt og ondt.

Alligevel må disse kemiske stoffer bruges i fremstillingen af kosmetiske produkter til både børn og voksne i Danmark.

Note: Artiklen om Drop Shampooen og Brug Rasul er sidst opdateret D. 26/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Huden er kroppens største organ. Huden absorberer næsten alt, hvad du påfører den. De stoffer, som kroppen ikke udskiller igen, lagres i din krop, dit fedtvæv, i hjernen, i leveren og føres derfra ud i dit blod.

Er du gravid, tager stofferne turen videre til moderkagen og dit barn – og når du har født, videregiver du de kemiske stoffer fra modermælken til dit barn.

Men for mange er det alligevel et stort skridt at stoppe med at bruge shampoo og balsam, da det er en helt naturlig del af vores samfund. Derudover frygter mange at komme til at lugte.

I Danmark forbinder vi desværre lugten af parfume med lugten af at være ren. Men naturligt lufter kroppen ikke, hvis den blot holdes ren og sund.

Drop Shampooen & brug i steder Rasul drop shampooen og brug rasul, stop brugen af shampoo, alternativ til shampoo, skadelige kemikalier i shanpoo, derfor er shampoo skadeligt for dig, brug resul, naturlig shampoo, naturligt alternativ til shampoo, marokkansk ler, ler shampoo

Rasul bliver også kaldt marokkansk sæbejord, fordi det udvindes af lavajord fra dybe miner i Marokko.

Det er et rent naturprodukt, helt uden kemiske tilsætningsstoffer og rig på mineraler.

Rasul har en naturlig duft, hvilket gør at du slipper for parfume. Dens plejende egenskaber gør også, at du undgår kemikalier, silikone og SLS i shampoo.

Sådan bruges Rasul: Bland det med lidt vand, så danner Rasul et blødt, sødtduftende sæbeskum, der er mild som kan bruges i håret og på huden. Rasul kan anvendes som Shampoo, til at vaske kroppen og som barberskum eller som en rensende maske mod uren hud.

Efter du har vasket håret, kan du med fordel bruge et par dråber mandelolie til at blødgører håret.

Bestil naturlig Rasul her.
Vil du have naturligt glansfuld hår?

Med en hårbørste af vildsvinehår vil du opleve et sundere og blankere hår indenfor kort tid.Vildsvinehår, Vildsvinehår børste, vildsvine hårbørste, hårbørste af vildsvine hår, hår fra vildsvin, bedre hår kvalitet, sundere hårsække

Forklaringen ligger i at vildsvinehår børsten massere hårbunden, der dermed øges blodtilstrømningen til hårsækkene. Hårsækken frigiver dermed sebun, som er de naturlige olier fra hårsækkene. Vildsvinehårene suger hårets naturlige sebun olier til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Håret egen sebun er med til at styrke håret, og gøre det naturligt mere glansfuld.

Den øget blodtilstrømning til hårsækkene, kan også hjælpe med at modvirke hårtab hos både kvinder og mænd.

En hårbørste af vildsvinehår, kan benyttes af alle typer hår, og fås både med 100% vildsvinehår eller i sammenblanding med nylon-pigge.

Bestil en vildsvin hårbørste her

Indlægget indeholder affiliatelinks