Børn

Økologisk Julesok fra FABELAB

Indlægger er oprindeligt udgivet på Børneværelset.dk


 

FABELAB julesok: Det fede mærke FABELAB har ikke kun designet årets fedeste julekalender, de har også designet 4 fantastisk flotte julesokker, med 4 forskellige dyr: Rensdyr, Bjørn, Kanin eller Ræv.

Julesokker fra FABELAB er perfekte til små drenge og piger og hvilken som helst af sokkerne vil passe flot ind på børneværelset.

Alle julesokkerne er lavet i 100% GOT’s certificeret økologisk bomuld, og er derudover utrolig bløde, og med plads til masser af julegaver.

fabelab-julesok-rensdyr-fit-480x1000x100

FABELAB julesok – Rensdyr

En flot og anderledes julesok FABELAB med motiv af et rensdyr. Julesokken er flotte detaljer, såsom de gevir og sjove små ører. Sokken har hank i den ene side, som gør det nemt, at hænge sokken op. Sokken er i 2 lags bomuld og er slidstærk så alle de mange gaver ikke skader sokken indeni. Kan bruges igen og igen – år efter år. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld; Fyld: Polyester. Mål: 30×54 cm.

Pris: 225 kr – Gå til shop

fabelab-julesok-bjoern-fit-480x1000x100

FABELAB julesok – Bjørn

Lækker stor julesok FABELAB med motiv af en sovende bjørn. Julesokken er flotte detaljer, såsom de søde ører og den flotte rolige jule-grå. Julesokken har hank i den ene side, som gør det nemt, at hænge sokken op. Sokken er i 2 lags bomuld og er slidstærk så alle de mange gaver ikke skader sokken indeni.
Den er ideale til det lille såvel som det store barn, og kan bruges igen og igen – år efter år. Mål: 30×54 cm. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld; Fyld: Polyester.

Pris: 225 kr – Gå til shop

 

fabelab-julesok-kanin-fit-480x1000x100

FABELAB julesok – Kanin

Utrolig sød julesok FABELAB med motiv af pige kanin. Julesokken er flotte detaljer, såsom de store kanin ører og den lille sorte sløjfe. Julesokken er perfekt et pigeværelset. Sokken har hank i den ene side, som gør det nemt, at hænge sokken op. Sokken er i 2 lags bomuld og er slidstærk så alle de mange gaver ikke skader sokken indeni. Kan bruges igen og igen – år efter år. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld; Fyld: Polyester. Mål: 30×54 cm.

Pris: 225 kr – Gå til shop

fabelab-julesok-raev-fit-480x1000x100

FABELAB julesok – Ræv

Dejlig stor julesok FABELAB med motiv af en rar ræv. Julesokken er flotte detaljer, såsom de fine små ræve ører og de fine hvide kinder. Julesokken har hank i den ene side, som gør det nemt, at hænge sokken op. Sokken er i 2 lags bomuld og er slidstærk så alle de mange gaver ikke skader sokken indeni.
Den er ideale til det lille såvel som det store barn, og kan bruges igen og igen – år efter år. Materiale: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld; Fyld: Polyester. Mål: 30×54 cm.

Pris: 225 kr – Gå til shop

fabelab julesok, fabelab julesok med bjørn, fabelab julesok med rensdyr, fabelab julesok med kanin, fabelab julesok med ræv, moderne julesok, julesok til børneværelset

Ideen bag produkterne

FABELAB vil gerne skabe innovative produkter til hverdagsbrug, som er produceret på ansvarlig vis. Produkterne skal være flotte at se på, men samtidig skal de have funktionaliteter, der stimulerer børnenes sanser og prikker til deres fantasi gennem de forskellige udviklingstrin.

Produktion

FABELAB sætter en ære i at lave produkter af meget høj kvalitet. Derfor bruger de 100% økologisk bomuld til alle deres produkter. Desuden er deres samarbejdspartner i Indien GOTS-certificeret.
Gem

Gem

Gem