Guide: 5+ stk økologisk baby shampoo´s

Skal din baby have den bedste og mest naturlige bade oplevelse?

I Danmark må producenterne anvende over 7.000 forskellige slags kemiske stoffer og ekstrakter i kosmetiske produkter som blandt andet baby shampoo.

Miljøstyrelsen har oplyst, at godt 750 af disse stoffer er reguleret. De øvrige 6250 stoffers sundhedsskadelige virkning er endnu ikke blevet testet grundigt nok til man kender deres virkning, men de er alligevel godkendt til bruge i fremstillingen af kosmetiske produkter til måde babyer og børn

Huden er menneskets største organ og den kan absorberer næsten alt, hvad du påfører den. Alle de stoffer, som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i barnets krop, dets fedtvæv, i hjernen og leveren og føres derfra ud i barnets blod.

Note: Artiklen om økologisk baby shampoo´s er sidst opdateret D. 27/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

For at sikre dig, at det du påføre din baby´s hud og hår ikke er skadeligt for barnet, så bør du vælge en økologisk baby shampoo.

Vi har fundet 5 gode økologisk baby shampoos:

oekologisk-baby-shampoo

Earth friendly økologisk baby shampoo med kamille

I Earth friendly økologisk baby shampoo er velduftende kamille hovedingrediensen, fordi den gennem århundreder har været brugt for dens milde og helende egenskaber, hvilket gør den ideel til babyer! Der er tilsat flere organiske planteolier i shampooen for at forbedre rensning af huden og give en frisk duft. Earth friendlys økologiske shampoo er et stort hit og flere og flere sundhedsbevidste mødre og fædre i England har gjort denne parabenefrie all in one shampoo/bodywash til deres foretrukne i baby badet!

Pris: 63 kr – Gå til shop

shampoo-oekologisk-baby

Økologisk baby Shampoo citrus/aloe vera fra Greenpeople

En dejlig økologisk baby shampoo fyldt med naturlige aktive stoffer der giver barnets’ håret glans og gør det nemt at rede efterfølgende. Den økologiske shampoo er laver med 100% biologisk nedbrydelige stoffer og vegetabilske råvarer. Shampooen har en frisk duft af citrus men indholdet af Aloe Vera styrker og lindrer samt balancerer hudens pH.

Organic Baby & Organic Children produkter blev oprindelig udviklet til Sandra på 2 år, der led af hudallergi. Green People har siden 1997 formuleret økologiske pleje produkter og var med til at forme verdens første standard indenfor økologisk kosmetik, som blev lanceret i 2002 i UK.

Pris: 100 kr – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologiske baby shampoo

Mellisa Luksus mild Baby shampoo

Mellisa luksus Baby Shampoo er meget mild og hudvenlig. Den er fremstillet af 100 % biologisk nedbrydelige, milde, vaskeaktive vegetabilske råvarer og har derudover det Nordiske Miljømærke Svanen, som garanterer dig et optimalt miljøvalg kombineret med høj produktkvalitet. Shampooen kan anvendes dagligt og giver optimal fugt, blødhed og næring til dit barns hud under og efter badet.

 Pris: 59 kr – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologiske baby shampoo

Pure Beginnings økologisk Soothing baby wash & shampoo

Pure Beginnings økologisk Soothing baby wash & shampoo er en utrolig mild alt-i-én vask til din baby med Eco cert certificeret ingredienser. Sæben er super nænsom og holder på babys naturlige fugt balance og renser skånsomt.

Pure Beginnings er serie af økologiske hudplejeprodukter der bekymrer sig for dig og din families hud, og som ikke er skadeligt for miljøet. Tanken bag produkterne er at holde din hud så sund og ren, som den dag du blev født og med god samvittighed for miljøet.

Pris: 79 – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologiske baby shampoo

Derma Eco Baby Shampoo/Bad er en mild, skånsom og let skummende sæbe, som er specielt udviklet til babyer og børns sarte hud og hovedbund. Den er baseret på nærende og fugtgivende aloe vera-ekstrakt samt milde, vaskeaktive stoffer fra forsæbet kokosolie. Shampooen indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer, er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer desuden det nordiske miljømærke, Svanemærket.

Pris: 26 – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologiske baby shampoo

Burt’s Bees Baby bee shampoo fragrance free

Enkelt sæbeskum til dit barns bad. Denne alt-i-én, tåre-fri sæbe kombinerer en naturlig plante-baseret udrensning kompleks med søde appelsin og citron olier for at skabe et nærende formel, der efterlader barnets hår og hud silkeblød.

Pris: 123,56 – Gå til shop

Gem

2 thoughts on “Guide: 5+ stk økologisk baby shampoo´s

Lukket for kommentarer.