FamilielivHusHus & HaveSex & samliv

Himalaya saltstens-lampe mod stress og søvnproblemer

En smuk lyserød Himalaya saltstens-lampe er noget af det smukkeste og mest naturlige du kan pynte dit hjem med.

Lampen er kendt for sit beroligende lys som frembringer en afstressende atmosfære i rummet. Derudover har Himalaya saltstens-lampen effektivt mod stress, vinterdepression og søvnproblemer.

himalaya salt lampe, himalaya saltlampe, saltlampe himalaya, salt lampe, lyserrød saltlampe, lyserrød stenlampeSaltstene til lamperne er fra Pakistan. I det nordlige Pakistan for foden af Himalayabjergene, har man opdaget den fantastisk smukke saltaflejringer. Saltet stammer fra et urgammelt hav, der fordampede for omkring 250 millioner år siden. Siden har landskabets bevæget sig, og løftet saltet op i bjergene, hvor det ligger 500 meter under jordens overflade. Lamperne har, udover deres interessante historie, også en række gavnlige effekter.

Når saltkrystallerne bliver varme, reagerer de med det vand, der er i luften og skaber negative ioner, som binder sig til partikler fra støv, røg og elektrosmog og skaber dermed et bedre indeklima .

Farven og gløden i det harmoniske lyserøde / orange lys minder os om solens stråler. Det er en rolig farve, der er kendt for at afstresse. Lamperne hjælper også mod vinterdepression, da lyset afgiver har de lyse og orange farver, som vi i sær om aftenen har brug for – for at kunne falde til ro og få hvile og god søvn.

En saltlampe er ideel til stuen eller som aften belysning i soveværelset.

Læs også >> Spændende køkkentilbehør af salt!

Er lampen ægte?

Inden du betaler mange penge for en saltlampe, så husk at tjekke den er ægte. Det kan du helt simpelt gøre ved at slikke på den, eller gnide din finger på den og smage på din finger. Lampen skal naturligvis smage af salt.

Bliver du en dag træt af din himalaya saltlampe, kan du naturligvis bare slå den i mindre stykker og bruge den som salt til i din madlavning.

Køb Himalaya saltlamper her (reklamelink).

 

Gem

Gem

Gem

One thought on “Himalaya saltstens-lampe mod stress og søvnproblemer

Lukket for kommentarer.