Økologisk sengetøj i voksen størrelser

Når du køber økologisk sengetøj, gør du dig selv, din familie og miljøet en tjeneste.

Online finder du et stort og lækkert udvalg af moderne økologisk sengetøj, som findes i et stort udvalg af farver, mønstre og stof kvaliteter.

Sengetøj er i kontakt med huden mange timer hver nat og modsat andre tekstiler er vores hovedpude betræk også i konstant kontakt med vores ansigt når vi sover. Huden er kroppens største organ og huden reagere på alt hvad det er i kontakt med.

For at skåne huden og få en bedre nattesøvn, bør du overveje at skifte dit sengetøj til økologisk sengetøj, så din hud ikke er i konstant kontakt med kemikalier, når du sover.

Økologisk sengetøj følelses som almindeligt sengetøj, dog er det i nogle tilfælder blødere, hvilket er et plus.

Læs også >> 5 gode grunde til at sove med økologisk sengetøj

Note: Artiklen om Økologisk sengetøj i voksen størrelser er sidst opdateret D. 6/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet 10 sæt økologisk sengetøj, som passer perfekt til både hende og til ham.
økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,Økologisk Müsli VOKSEN sengetøj – Navy

Lækkert og ekstremt blødt voksen sengetøj fra Müsli til voksendyne.  Med et ekstra langt sengesæt til din ekstra lange dyne kan du være sikker på at sove dejlig blødt.

Lavet med 100% økologisk bomuld , som sikre der ingen kemikalier er i stoffet. Produktet er GOTS-certificeret, hvilket betyder at miljøet bliver skånet når der produceres. På samme tid betyder det også at arbejdsforholdene under produktionen har været i fokus.

Få en dejlig søvn med et dejligt nyt sengesæt som passer på både miljøet og mennesker når det bliver produceret. Bemærk at sengetøjet er ekstra langt! Mål: Dynebetræk: 140×220

Pris: 311,35 kr. – Bestil sengetøjet her!

Soft gallery VOKSEN sengetøj. Jet black mini splash, sengetøj til voksne, øko sengetøj,
Soft gallery VOKSEN sengetøj – Jet black mini splash

Voksen sengetøj i jet black med mini splash print fra Soft Gallery. Lukkes med knapper i dynebetrækket. 100 % økologisk smørblødt bomuld, som Soft gallery er kendt for. MÅL:140x200cm.

Pris: 649 kr. – Bestil sengetøjet her!

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,
Müsli Økologisk VOKSEN sengetøj – Rosa strib

Blødt og lækker økologisk voksen sengetøj med i hvid og lyserøde striber fra Müsli. Sengetøjs sættet er GOTS certificeret 100% økologisk bomuld.

Sengetøjet har knapper ved lukningen som du trykker sammen, så du er sikker på at dynen ikke bliver sparket ud mens du ligger og sover. Ud over sengetøjet får du også en lille stofpose med som er i samme mønster som sengetøjet. Brug den til hverdagsindkøb eller når du er på farten. En lækker lille detalje til et sengetøj som er økologisk, bæredygtigt og sørger for gode arbejdsforhold til medarbejderne. MÅL:140x200cm.

Pris:292 kr – Bestil det økologiske sengetøj her!

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,
Ferm Living VOKSEN økologisk sengetøj – Duset blå med måner

Sengetøj til voksen dyne og pude i det fine design fra Ferm Living. På sengetøjet er der print af nattehimlen med måner, galakser og stjerneskud på en falmet blå baggrund.Det er 100% økologisk GOTS certificeret bomuld, som sikre kvaliteten og miljøet. Sengetøjet lukkes med en lynlås. Mål: dyne: 140 x 200 cm, pude: 63 x 60 cm.

Pris: 649,00 kr. – Bestil sengetøjet her!

økologisk sengetøj, økologisk senge tøj til voksne, øko sengetøj, sengetøj i økologisk stof, sengetøj i økologisk bomuld, sengetøj til voksne

Liewood VOKSEN sengetøj – Sandy safari mix

Liewood sengetøj i sandfarvet med safari mix print til de børn der har været så heldig at få en voksen dyne. Lækkert sæt i 100% økologisk bomuld til både mænd og kvinder. Der følger matchende stofpose med. MÅL:140x200cm

Pris: 599,00 kr. – Bestil Liewood økologisk sengetøj her!

Cam Cam økologisk VOKSEN sengetøj Dandelion Rose , Cam Cam økologisk VOKSEN sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, voksen økologisk sengetøj
Cam Cam økologisk VOKSEN sengetøj Dandelion Rose

Smukt og stilrent voksen sengetøj fra danske Cam Cam. Sengetøjet er i 100% økologisk GOTS certificeret satinvævet bomuld, som vil føles silkeblødt for dig at ligge i. 

Voksensengetøjet kommer i en sart rosa farve med smukt Cam Cam mønster på, i form af grafiske cirkler med små stjerner. Sættet kommer i en matchende stofpose, som nemt kan bruges til praktiske gøremål. 

Både hovedpude- samt dynebetræk, er designet med en diskret lynlås lukning, der skjules i bunden. Mål: Hovedpude: 60×65 cm. Dyne: 140×200 cm. 

Pris: 599,00 kr. – Bestil Cam cam økologisk Voksen sengetøj her!

økologisk sengetøj, Snurk sengetøj, Breton Bonsoir sengetøj, voksen sengetøj
Snurk Sengetøj Voksen Breton Bonsoir

Dynen og puden kommer i en klassisk råhvid farve med fine marine-blå striber. 

Sengetøjet er fremstillet af 100% økologisk percale bomuld – et super blødt og lækkert materiale af høj kvalitet.

Desuden har pecale bomulden både fugtigheds- varmeregulerende- og ventilationsegenskaber. Du kan derfor sove trygt og dejligt i et blødt og økologisk sovemiljø. Mål: 140x200cm + 60×63 cm.

Pris: 439,20 kr. – Bestil Voksen sengetøj her!

sengetøj fra Konges sløjd, Konges sløjd VOKSEN sengetøj, økologisk sengetøj, sengetøj økologisk
Konges sløjd voksen sengetøj – Clear sky

Sengetøj fra strands havet kollektionen fra Konges sløjd. Lukkes med lynlås. 100% økologisk bomulds sengetøj. Dette sæt er clear sky. MÅL:140x200cm.

Pris: 579 kr. – Bestil Voksen økologisk sengetøj her!

sengetøj fra Konges sløjd, Konges sløjd VOKSEN sengetøj, økologisk sengetøj, sengetøj økologisk
Konges sløjd voksen sengetøj – Silver birch

Lækkert sengetøj i voksen størrelse fra Konges sløjd strands havet kollektion. Dette sæt er silver birch, og lukkes med lynlås. Fås i flere farver og størrelser. 100% økologisk bomuld. MÅL:140x200cm.

Pris: 579 kr. – Bestil Voksen økologisk sengetøj her!

økologisk sengetøj, økologisk senge tøj til voksne, øko sengetøj, sengetøj i økologisk stof, sengetøj i økologisk bomuld, sengetøj til voksne
Liewood VOKSEN sengetøj – Oliven confetti

Smukt sengetøj i voksen størrelse fra danske Liewood. Sættet er med skjult lynlås og syet i 100% økologisk bomuld. Dette sæt er olivengrøn med nedtonet confettiprint. Fås også i baby og junior størrelse. MÅL:140x200cm.

Pris: 599 kr. – Bestil Voksen sengetøj her!

One thought on “Økologisk sengetøj i voksen størrelser

  • Pingback: økologisk sengetøj voksen | sengetoj-dk.eu

Lukket for kommentarer.