GuidesMænd

Guide til en perfekt barbering

På et år bruger hver mand 60 timer på at barbere sig.
Så hvorfor ikke få det bedste resultat hver gang?

Barbering er en del af dagligdagen, og for mange kan dette være et irritationsmoment – tid, barberknopper og små sår kan hurtigt gøre barberingen til et mareridt. Barbermaskiner kan for mange være den nemmeste løsning, men desuden også et dyrt bekendtskab – både på pengepungen og for huden. Made4men.dk anbefaler derfor vådbarbering som et godt alternativ. Det vil sige barbering med skraber, hvilket også er den bedste måde at få et flot og glat resultat. For at gøre resultatet helt optimalt, har Made4men.dk lavet en guide til en effektiv og behagelige barbering.

Døve barberblade er den største grund til skægpest og barberingsknopper.

Derfor er det også vigtigt, at du altid sørger for at rense dit barberblad med varmt vand og derefter ryster den tør. Derefter er det vigtigt, at den hviler med barberbladet opad, så det resterende vand kan løbe væk fra skæret. Den bedste og mest effektive måde at holde barberbladet skarpt på er at bruge en RazorPit. Det er et produkt som ved hjælp af friktion, fjerner de belægninger på barberbladet, der gør, at barberbladet ikke er skarpt længere. Udover altid at have et skarpt barberblad, så kan dine barberblade også holde 10 gange længere. Det vil sige, hvis du har 10 barberinger i dag, vil du kunne opnå 100 barberinger ved at bruge en sådan sliber til barberblade.

På det danske marked findes der næsten kun et mærke af barberblade; Gillette. Der findes dog alternativt guide til barbering, din guide til barbering, kniv til barbering, gillette til barbering, perfekt barbering, sådan undgår du skægpest, undgå skægpest, sådan barber du dig, sådan barbarer du dig, korrekt barbering, narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligtandre muligheder. Du kan vælge de gammeldags DE barberblade eller bruge en kniv til barberingen. Begge disse løsninger er dog noget, du bør undersøge, inden du begiver dig ud i det, da det en noget sværere løsning. Her skal dog tilføjes, at hvis du først kommer i gang med det, bliver du helt sikkert glad for det.

Har du meget kraftig skægvækst eller er det lang tid siden, du har barberet dig, kan det også anbefales, at du trimmer skægget før din barbering. Dette gør det nemmere for skraberen at sikre en tæt og tilfredsstillende barbering.

Brug et godt barberprodukt

Sørg altid for at bruge et barberprodukt, når du barberer dig. Der findes en lang række forskellige produkter, du kan vælge. Hvilket et du skal vælge afhænger meget af dig personligt, og hvad du foretrækker. Når du skal vælge, findes der 5 forskellige barberprodukter. Du kan vælge mellem en skum, gel, cremer, olie og sæbe. De har alle samme formål; skabe en glidebanen mellem huden og skraberen, så du undgår at skade huden

Skum: Barberskum er nem at bruge, men har en tendens til at udtørre huden, så hvis du har tendens til tør eller følsom hud, bør du undgå disse.

Gel: Giver en glidebane med høj fugtighed hen over huden og er nem og hurtig at bruge. Nogle er endda gennemsigtige, så du kan følge din barbering.

Creme: En barberingscreme er ofte den bedste løsning, og mange barbershops vælger denne. Den bør bruges guide til barbering, din guide til barbering, kniv til barbering, gillette til barbering, perfekt barbering, sådan undgår du skægpest, undgå skægpest, sådan barber du dig, sådan barbarer du dig, korrekt barbering, narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligtmed en børste, som du bruger til at skumme det op i din håndflade med, før du masserer det ind i huden. Har du meget kraftig skægvækst, vil vi anbefale at bruge en børste.

Olie: Selvom det har været på markedet længe, er barberolie først ved at blive en rigtig succes nu. Det er et billigt og effektivt barberprodukt, og sikrer dig en god barbering. Barberolien er desuden meget drøj i brug.

Sæbe: Det er vigtigt at slå fast, at det ikke er en almindelig sæbe, vi mener her. En barbersæbe en mere fugtgivende og er designet til at give en fuld skum, når du skummer den op. Du anvender den sammen med en traditionel barberbørste.

Se Men4Mens udvalg af barberprodukter

Husk på, at vejen til en perfekt barbering starter før alt dette; nemlig ved at vaske dit ansigt med varmt vand og en blid ansigtsvask. Når du er færdig med barberingen, er det ekstremt vigtigt at give huden fugt og beskytte den. Først skal du have vasket alle rester af barberprodukt af huden, dette gør du med koldt vand, så du samtidig lukker porerne. Derefter dupper du huden tør med et håndklæde. Det er vigtigt at duppe, da huden stadig er meget følsom efter barberingen. Derefter bør du anvende en aftershave lotion. Når du barberer dig, skader du huden, og du laver små rifter, som ikke kan ses. En aftershave lotion er lavet til at berolige disse rifter samt fornye hudens fugtighed. Du tager ganske simpelt lidt aftershave lotion på fingrene og masserer det blidt ind i huden, hvor du lige har barberet dig.

Mange mænd lider af problemer med barberingsknopper og skægpest.

Det er for mange mænd et stort problem, og kan være en rigtig ubehagelig oplevelse. Det er en hudirritation, men samtidig er det et irritationsmoment, da dit udseende bliver yderst påvirket af dem. Det er derfor vigtigt, som tidligere nævnt, at bruge et helt skarpt barberblad, at beskytte og give huden fornyet fugt efter barberingen samt at bruge et barberprodukt. Skulle uheldet dog være ude, findes der heldigvis et godt produkt på markedet til netop skægpest og barberingsknopper.

Tendskin går ind og dulmer hudens irritation, og det fjerner de røde knopper på utrolig kort tid.Indlægget indeholder affiliatelinks

One thought on “Guide til en perfekt barbering

Lukket for kommentarer.