Guide: Energitjek din bolig

Et energitjek er ikke kun godt for din økonomi, det er også godt for miljøet.

energitjek, få et energitjek, sådan energitjekker du dit hjem, sådan energioptimere du dit hjem, energioptimering af dit hus, energioptimering af hus, energioptimering af hjem, billig energioptimering, billig energitjek, jydsk tagteknik, energioptimering jydsk tagteknik, energibesparelse jydsk tagteknik, energioptimering jydsk tagteknik, billig energitjek jydsk tagteknik, Termografi, Termografi test, Termografi kamera, Termografi test af dit hjem, hvad er Termografi, hvad er en Termografi testEt energitjek kan f.eks give energiforbedringer i form af varmeregning, øge værdien af din bolig og give et sundere indeklima, til fordel for dig og din familie.

Ifølge Jydsk Tagteknik har huse fra før 1979 næsten altid har gode muligheder for energiforbedringer af huset, f.eks på varmeregningen eller udskiftning af gamle ruder med mere energivenlige.

Når du skal have foretaget et energitjek af dit hjem, anbefaler vi at du sikre dig at termografi billeder er med i prisen. Termografi er en målemetode, der viser temperaturforskelle via et infrarødt kamera. Termografi kamera kan derfor teste, hvor der er utætheder i dit hus. Med et termografi kamera, kan man blandt andet beslutte om det er energivenligt at skifte sine termoruder med lavenergiruder, der typisk isolerer tre gange så godt.

Derfor skal du energioptimere!
  1. Du få et sundere indeklima.energitjek, få et energitjek, sådan energitjekker du dit hjem, sådan energioptimere du dit hjem, energioptimering af dit hus, energioptimering af hus, energioptimering af hjem, billig energioptimering, billig energitjek, jydsk tagteknik, energioptimering jydsk tagteknik, energibesparelse jydsk tagteknik, energioptimering jydsk tagteknik, billig energitjek jydsk tagteknik, Termografi, Termografi test, Termografi kamera, Termografi test af dit hjem, hvad er Termografi, hvad er en Termografi test
    Energiforbedringer giver typisk lunere luft, mindre træk og er mindre belastende for klimaet og miljøet. Det er en mærkbar oplevelse som alle, der får lavet energiforbedringer vil opleve fra dag ét
  2. Det øger værdien af din bolig.
    En grundregel er at et trin op på et energimærke øger salgsprisen på dit hus med 800 kr. pr. m2. Dvs. har du et hus på 165 m2 vil dets værdi stige 130.000 kr. pr. energimærketrin. En prisforskel der kan mærkes ved salg!
  3. Din varmeregning bliver lavere.
    Der kan være store besparelser på varmeregningen hvis huset gennemgår forskellige energiforbedringer. Mange oplever at udgiften til energiforbedringerne er tjent hjem igen på besparelserne i løbet af 3-4 år.