Vildsvinehår hårbørste – Naturlig bedre hårkvalitet

En vildsvinehår hårbørste forbedre både håret og hårbundens kvalitet.

En hårbørste er ikke bare en hårbørste. Med en hårbørste af vildsvinehår vil du opleve et sundere og blankere hår indenfor kort tid.

Forklaringen ligger i at vildsvinehår børsten massere hårbunden, der dermed øges blodtilstrømningen til hårsækkene. Hårsækken frigiver dermed sebun. som er de naturlige olier fra hårsækkene. Vildsvinehårene suger hårets naturlige sebun olier til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Håret egen sebun er med til at styrke håret, og gøre det naturligt mere glansfuld.

Den øget blodtilstrømning til hårsækkene, kan også hjælpe med at modvirke hårtab hos både kvinder og mænd.

En hårbørste af vildsvinehår, kan benyttes af alle typer hår, og fås både med 100% vildsvinehår eller i sammenblanding med nylon-pigge.Vildsvinehår børste, vildsvine hårbørste, hårbørste af vildsvine hår, hår fra vildsvin, bedre hår kvalitet, sundere hårsække

Nogle af de bedste mærker indenfor hårbørster af vildsvinehår er HH SIMONSEN og Wigo Europe.

HH SIMONSEN  har skabt hårbørsten Boar Brush.

Børsten er fremstillet af hår fra japanske vildsvine. Der benyttes udelukkende hår fra vildsvinets første klipning, hvilket betyder, at hårkvaliteten er i top.

Børsten er fremstillet af 40-45% vildsvinehår samt ioniske nylon-pigge.

Bestil HH SIMONSEN® Boar Brush her

Wigo Europe har designet 2 børster i serien Wigo Europe Volume And Shine Ceramic Radial Vildsvinehår børste, vildsvine hårbørste, hårbørste af vildsvine hår, hår fra vildsvin, bedre hår kvalitet, sundere hårsækkeBørste. Den ene børste er designet med vildsvinehår på 60mm og den anden børste er designet med vildsvinehår på 75 mm. Begge børster er rundbørster med 100% ægte vildsvinehår, der stimulerer hovedbunden og hjælper fremkomsten af hårets naturlige olier hvilket giver håret glans. Børsten har et keramisk, rundformet børstehoved, hvilket er med til at fordele varmen jævnt ved føntørring. Børsten er ergonomisk designet hvilket giver et godt greb og maksimal styling kontrol.

Bestil Wigo Europe 60mm 100% vildsvinehår børste her

Gem

Gem

One thought on “Vildsvinehår hårbørste – Naturlig bedre hårkvalitet

Lukket for kommentarer.