OrganiCup Menstruationskop

 

OrganiCup er den revolutionerende menstruationskop der opsamler menstruationen, så du slipper for gener som lugt, gener, svamp, smerter mm.

Trænger dit underliv også til en pause fra bind og tamponer? Så overvej en mentruationskop.

Christiane Schaumburg-müller og flere andre kendte danske kvinder har allerede offentligt fortalt om deres kærlighed til menstruationskoppen.

Hvilken menstruationskop skal du vælge?

Allerede nu findes der et stort udvalg af menstruationskopper på det danske marked. Vi anbefaler du finder en, hvis materiale er lavet af mindst mulige skadelige stoffer, da du skal bærer produktet indvendigt.menstrutionskop

Helsebixen.dk kan du købe OrganiCup Menstruationskop

Menstruationskoppen er fremstillet af 100% medicinsk silikone – et naturligt materiale, der er ultra hygiejnisk og antibakterielt. Det bløde materiale sikrer, at irritation og tørhed elimineres, imens kroppens pH-balance bibeholdes. OrganiCup Menstruationskop er desuden fri for phtalater, parfume og parabener.

Organicup holder i op til 10 år og kan bruges i op til 8 timer ad gangen.

 

Brugsanvisning til indsættelse af menstruationskop:

1. Steriliser koppen i en gryde med kogende vand i 5 minutter hver måned før første brug.

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. Fold kop med fingerne.
Tip: For at gøre indførelsen lettere, kan du med fordel benytte enten vand eller vandbaseret gel. Brug ALDRIG silikonebaseret gel.

4. Indsæt OrganiCup sammenfoldet. Den kan folde sig ud før den er fuldt indsat, men fortsæt blot indførelsen indtil stilken ikke er synlig udefra. Du kan tilpasse dette ved at klippe noget af stilken, efter du har testet den.

 

Udtagning af menstruationskop:

1. Hav ikke din OrganiCup indsat i mere end 12 timer ad gangen, uden at tømme den. Hvor ofte din OrganiCup skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde.

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. For at fjerne din OrganiCup, skal du trække i stilken imens du bruger dine mavemuskler til at skubbe OrganiCup nedad indtil du kan nå bunden. Tryk forsigtigt på bunden for at frigøre vakuumet og træk Organicup ud.

4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen (husk lufthullerne) og indsæt den igen. Hvis du ikke har adgang til vand, kan du bruge toiletpapir til at rense den, og vaske koppen når det igen er muligt.

OrganiCup menstruationskop koster 179 kr.

 

Note: Flere læger fraråder kvinder med spiral at bruge menstruationskop.