Opskrift: Muffins med marcipan

Del på:

Marcipan kan bruges til meget mere end at lave julekonfekt med.

Muffins med marcipan er en utrolig lækker måde at nyde smagen af marcipan på, i en lækker blød muffin.

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 120 g. sukker
  • Kornene fra en halv vaniljestang
  • 100 g. revet marcipan
  • 125 g. hvedemel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 75 g blødt smør
  • Pynt
  • Grøn icing

Fremgangsmåde:

Pisk smør, sukker og vaniljekorn sammen til det er en luftigt masse. Tilsæt æggene til blandingen er en jævn masse.

Bland melet, revet marcipan og bagepulver blandes sammen i en skål, bland det i smør og æggemassen. Sæt papirsformene i en fast cupcakesform, så holder de formen under bagning. Fyld dejen i formene så de er ¾ fulde.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft. Bag i 8-9 minutter for minicupcakes og 16-18 minutter for store/alm størrelse cupcakes.

Når kagerne er bagt, afkøles de på en rist inden glasur eller frostingen smøres på.

Opskriften giver 10 alm cupcakes eller 20 mini cupcakes.

Kilde: Alletidersdag.dk