Økologiske uroer til babyer

Babyer elsker uroer og i dag findes de i et utal af designs, former og farver – men bedst af alt i økologiske materialer.

Når man shopper efter uroer, vil man hurtigt opdage at økologiske og ikke-økologiske uroer koster næsten det samme – Så hvorfor ikke shoppe økologisk og gøre dig selv og dit barn en tjeneste.

Vi har fundet 8 flotte, moderne og vigtigst af alt økologiske uroer til babyen:

lw8016-liewood-skyuro-stor-w490-h490-wm

Liewood skyuro

En flor uro fra Liewood. Uroen er udformet som sky med dråber (ponponer) i forskellige farver. Skyen er lavet i prikket stof med pomponer under sigr. Fin dekoration ved puslepladsen, sengen eller børneværelset. Materiale: 100% økologisk bomuld, fyld af 100% Øko-tex polyester. Måler 30 x 20 cm.

Pris: 295,95 kr – Gå til shop

cam-cam-balloon-music-mobile-w490-h490-wm

CamCam ballon musikuro

Smuk og unik musikuro fra CamCam, som vil gøre senge- og pusletid til en hyggelig stund. Musikuroen er lavet i quiltet stof formet som en ballon og med sød sløjfe i bunden. Træk i træringen og hør uroen spille melodien Summertime. Musikuroen er håndlavet og derfor udseendet kan variere en smule fra billedet. Fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld og fyld af 100% polyester. Måler 18 cm i højden

Pris: 275 kr – Gå til shop

elefant-baby-uro

Camcam musikuro – Blush Elefant

Musikuro fra Camcam formet som en elefant i farven blush/gammelrosa. Uroen er håndlavet og har et yndigt broderi i samme farve som uroen, så der er virkelig kræset for detaljerne. Elefanten kan være med til at gøre pusle og putte tiden hyggeligere for babyen.  Uroen spiller hyggelige og rolige musik når man strækker elefanten i bunden med den runde træ ring. Melodien er “Summertime” med George Gershwin. Elefanten er lavet af 100% økologisk bomuld og fyldet er 100% ØkoTex standart polyester.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

oekolofisk-uro-blaeksprutte

FERM LIVING blæksprutte musikuro

Uro fra Ferm Living med motiv i 100% økologisk bomuld. Inden i blæksprutten er der en spilledåsen der spiller Brahm’s Lullaby.Brug uroen over puslebordet eller senge og lyt til den dejligt afslappende melodi. Str: 30 x 12 cm

Pris: 200 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

FABELAB sky uro

Yndig sky uro fra FABELAB. Skyen er lys med ansigt på den ene side, med små tynde store hængende ned, som nemt bevæger sig,så de bliver sjove af kigge på. Der er monteret en lille snor som kan bruges til ophæng. Sky Uroen er lavet af 100 % økologisk bomuld,med polyester fyld.

Pris: 225 kr – Gå til shop

ferm-living-oekologisk-uro

Ferm Living sky musikuro

Sød musikuro fra Ferm Living formet som en sky. Uroen kan lulle dit barn i søvn til diskret “Lullaby” af Brahms. Uroen er også en oplagt gaveidé som barselsgave. Farve: Mint Str.: 16 x 14 cm Materiale: 100% økologisk bomuld Fyld: Polyester CE-Testet

Pris: 149 kr – Gå til shop

fit-800x450dx100

CamCam musikuro – Gråt næsehorn

Fin håndlavet musik uro fra CamCam til puslepladsen eller til en hyggestund inden puttetid.  Uroen er en musikuro, der spiller en melodien “Summertime”, når man trækker i snoren. En rigtig sød og meget fin uro til børneværelset. Leveres i matchende stofpose med CamCam logo.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

guld_uro

Ferm Living Stjerne musikuro

Sød stjerne musikuro fra Ferm Living. Uroen luller dit barn i søvn til diskret “Lullaby” af Brahms. Stjerne uroen er perfekt som vedhæng på et aktivitetsstativ eller over sengen. Mål: 16 x 14 cm Materiale: 100% økologisk bomuld. Fyld: Polyester CE-Teste.

Pris: 149 kr – Gå til shop
Gem