Økologiske puslepuder fra danske SEBRA

Del på:

En økologisk puslepude er, ligesom en økologisk ammepude, din måde at sikre dig, at du og dit barnets hud ikke kommer i kontant med stof fyldt med kemikalier, mens i pusler.

Flere gange dagligt er puslepuden i tæt kontakt med både mor og barns hud, og derfor kan det være en god ide og et fornuftigt valgt at vælge en økologisk puslepude.

Det lækre mærke Sebra har designet en serie moderne og flot økologiske puslepuder for fornuftige penge. Se dem her:

lilla-puslepude-med-skovens-dyr-fra-sebra-fit-800x450x80

Økologisk puslepude i lille og lyserød med skovens dyr fra Sebra

Lækker og blød økologisk puslepude fra Sebra med print af skovens dyr i lilla og lyserøde farver. Puslepuden er syet i 100% økologisk bomuld, og er i coated materiale, som er vandafvisende og lige til at tørre af. Betrækket kan nemt vaskes i maskine. Puslepuden måler: 63×49 cm

Pris: 300 kr – Gå til shop

sebra_puslepude_skovens_dyr_bl_Økologisk puslepude i blå med skovens dyr fra Sebra

Blød og og lækker økologisk puslepude fra Sebra med print af skovens dyr i blå nuancer. Puslepuden er syet i 100% økologisk bomuld, og er i coated materiale, som er vandafvisende og lige til at tørre af. Betrækket kan nemt vaskes i maskine. Puslepuden måler: 63×49 cm

Pris: 300 kr – Gå til shop

økoligisk-puslepude-sebraØkologisk puslepude fra Sebra med lyserød Farm girl

Lækker puslepude i fedt “farmer” design fra Sebra. Puslepuden er i flotte lyserøde farver og med de flotte motiver fra landet såsom traktorer, sommerfugle, blomster, dyr m.m. Kombiner pusletid til kvalitetstid med denne lækre puslepude i blød 100 % økologisk bomuld. Puslepuden er coated og nem at tørre af. Puslepuden måler: Længde: 64 cm.  Bredde: 52 cm.  Højde: 8,5 cm.

Pris: 349 kr – Gå til shop

sebra-økologisk-puslepudeØkologisk puslepude fra Sebra med blå Farm boy

Flot puslepude i sejt design fra Sebra. Puslepuden er i blå farver og med de flotte motiver fra landet såsom traktorer, træer, dyr m.m. Puslepuden kombinere pusletid med kvalitetstid. Puslepuden er i blød 100 % økologisk bomuld og er coated så den er nem at tørre af. Puslepuden måler: Længde: 64 cm.  Bredde: 52 cm.  Højde: 8,5 cm.

Pris: 349 kr – Gå til shop

rosa-økologisk-puslepude-fra-sebra-

Økologisk puslepude fra Sebra i Village girl design

Lækker puslepude fra Sebras serie “VILLAGE GIRL”. Motiverne er en by med snoede gader og sjove huse på den ene side og et smukt grafisk print på den anden side.  Betrækket har lynlås bagpå, så det let kan tages af og vaskes. Betrækket på denne puslepude er 100 % økologisk gots certificeret og coated så det er let af vaske af. Puslepuden måler: Længde: 64 cm.  Bredde: 52 cm.  Højde: 8,5 cm.

Pris: 349 kr – Gå til shop

blå-økologisk-puslepude-fra-sebra

Økologisk puslepude fra Sebra i Village Boy design

Smart puslepude fra Sebras serie “VILLAGE BOY”. Motiverne er en by i blå nuancer med snoede gader og sjove huse på den ene side og et smukt grafisk print på den anden side.  Betrækket har lynlås bagpå, så det let kan tages af og vaskes. Betrækket på denne puslepude er 100 % økologisk gots certificeret og coated så det er let af vaske af. Puslepuden måler: Længde: 64 cm.  Bredde: 52 cm.  Højde: 8,5 cm.

Pris: 349 kr – Gå til shop