Naturlig C-vitamin kapsler

C-vitamin er vigtigt for kroppens immunforsvar.

Det beskytter dig blandt andet imod virus og bakterier.

Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for dannelsen af en af de 20 aminosyrer, kroppen bruger til at opbygge protein. Denne aminosyre indgår i proteinet kollagen, der er den trækstærke bestanddel i sener, brusk, tandkød og knogler. Mangler man kollagen medfører det, at de mindste blodkar bliver skøre, og sår heler dårligt.

C-vitamin er naturligt i mange former for frugt og grønt, blandet andet bær, blomkål, citrusfrugter og kiwier.

Når du problemer med at få nok C-vitaminer igennem din normale kost, er Pukka Naturlig C-vitamin kapsler et godt supplement til at få nok C-vitaminer.c vitamin, c-vitamin, alternativ til c vitamin, c-vitamin kapsler, kapsler af c-vitamin, c vitamin tilskud, kosttilskud c vitamin, c vitamin kosttilskud, naturligt liv, lev et naturligt liv, sådan lever du et naturligt liv, kosttilskud til gravide, naturligt tilskud til gravide, c vitamin kosttilskud til gravide, spashop.dk, spashop, spashop dk, dk, spashop

Anbefalet daglig dosis C-vitamin for voksne mænd og kvinder er 75 mg C-vitamin pr. døgn. Gravide og ammende bør dog indtage henholdsvis 85 og 100 mg pr. døgn.

Pukka Naturlig C-vitamin kapsler er 100% naturlig og kommer fra en blanding af økologiske frugter. Der bruges ingen syntetiske ingredienser i Pukka Naturlig C Vitamin, som kan skaber syre. Hver dosis giver dig en masse C-vitaminer og antioxidanter, som er godt for din krop og dens immunforsvar.

I Pukka Naturlig C Vitamin bruges der en blanding af hele økologiske frugter som er blevet pulveriseret og frysetørret juice.
Køb Pukka Naturlig C vitamin – 60 kapsler her

Se flere produkter fra Pukka her


Indlægget indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “Naturlig C-vitamin kapsler

Lukket for kommentarer.