Miljøvenlige Yogamåtter

Del på:

 

Yoga er en sport for både krop og sjæl.

Og med de rigtige yogamåtter kan du også gøre yoga miljøvenligt.

Yogalove.dk sælger de udelukkende miljøbevidste yogamåtter.

Yogalove skriver følgende om deres yogamåtter på deres hjemmeside: Vores yogamåtter fra ECO Yoga er lavet i 100% naturgummi med fokus på miljøet og helt uden brug af PVC. Yogamåtten har en ren gummiunderside, som sikre et godt greb i gulvet, mens overfladens behagelige tekstur gør, at du kan koncentrere dig 100% om din praksis.

Yogalove.dk sælger følgende miljøbevidste yogamåtter på deres hjemmeside:

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 16.04.38Yama Hot Yogamåtte

Denne yogamåtte fra Yama kombinerer håndklæde og måtte i et, ved at have indbygget en god sugeevne som gør din yogatræning meget nemmere.
Måtten indeholder hverken latex, phtalater eller andre skadelige materialer. Håndklædet på måtten er produceret af bambusmicrofibre, som gør den bæredygtig.

Fås også i lilla

Pris: 599,-

Bestil Yama Hot Yogamåtte her

yogamåtte, yogamåtter, julegave yogamåtter, yoga udstyr, yoga udstyr julegave, julegaver til kvinder, julegaver til mænd, julegaver til hende, julegaver til ham, julegaver 2015, julegave

Eco Yogamåtte sort

Denne smukke yogamåtte ankommer i en aske sort/grå farve.Yogamåtten er lavet af naturgummi, som drypper ned fra træerne i regnskoven. Yoga-måtten er en miljø og menneskevenlig yogamåtte, der ikke indeholder nogle hormonforstyrende phtalater. Jutesnoren gør yogamåtten ekstrem skridsikker at stå på. Måtten er 4mm tyk, 63 cm bred og 183 cm lang.

Fås også i hvid og grøn.

Pris: 475,-

Bestil Eco Yogamåtte her.