Klassisk Gullash med ris

Del på:

 

Gullash er oprindelige en ungarsk ret.
Men igennem årene har den været udsat for mange fortolkninger, hvilket har gjort retten findes i et utal af smage og udgaver.

Vi har snuset og fundet tilbage mod den klassiske Gullasch fra Ungarn igen

Ingredienser

500-600 gram oksekød f.eks klump eller yderlår

2 løg

2 fed hvidløg

20 gram smørgullash, klassisk gullash, gullash fra ungarn, naturlige opskrifter, naturlig liv, lev mere naturligt, opskrifter fra ungarn, mad fra ungarn, naturligliv

2 tsk mild paprika

1 gulrød

1 rød peberfrugt

4 tomater i både eller 1 Ds grofthakkede

4 dl bouillon el. vand

1 laurbærblad

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern, pil og hak løg og hvidløg. Brun kødet i smørret og tilsæt paprika, salt. Svits lød og hvidløg med, til de er gyldne. Tilsæt krydderier, laurbær, tomater, gulerødder, peberfrugt og vand el. bouillon. Lad det simre til kødet er mørt, mellem 45-60 minutter. Tilsæt om nødvendigt mere væske.

Gullasch serveres med ris, kold yoghurt og frisk persille som drys

Læs også: Sådan laver du hjemmelavet yoghurt

Andre naturligt liv opskrifter:

 

2 meninger om “Klassisk Gullash med ris

Lukket for kommentarer.