Klassisk Gullash med ris
Gullash er oprindelige en ungarsk ret.
Men igennem årene har den været udsat for mange fortolkninger, hvilket har gjort retten findes i et utal af smage og udgaver.
Vi har snuset og fundet tilbage mod den klassiske Gullasch fra Ungarn igen
Ingredienser
500-600 gram oksekød f.eks klump eller yderlår
2 løg
2 fed hvidløg
2 tsk mild paprika
1 gulrød
1 rød peberfrugt
4 tomater i både eller 1 Ds grofthakkede
4 dl bouillon el. vand
1 laurbærblad
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern, pil og hak løg og hvidløg. Brun kødet i smørret og tilsæt paprika, salt. Svits lød og hvidløg med, til de er gyldne. Tilsæt krydderier, laurbær, tomater, gulerødder, peberfrugt og vand el. bouillon. Lad det simre til kødet er mørt, mellem 45-60 minutter. Tilsæt om nødvendigt mere væske.
Gullasch serveres med ris, kold yoghurt og frisk persille som drys
Læs også: Sådan laver du hjemmelavet yoghurt
Andre naturligt liv opskrifter:
Pingback: Tyrkisk risdessert - Fırın sütlaç - Naturligt liv .Dk
Pingback: Hjemmelavet Biscotti med mandler - Naturligt liv .Dk