OpskrifterOpskrifter og madguides

Hjemmelavet Basilikums Pesto

Pesto kan bruges som både dressing og som pålæg på brødet.

Derudover er det nemt at lave og en lækker klassiker at have i køleskabet.
Ingredienser til pesto:

2 dl olivenolieOlive oil and olives.

1 ½ spsk pinjekerner

1 fed hvidløg

50 g groftrevet grana ost

¼ tsk salt

1 ½ dl frisk basilikum blade med bøde stilke (Ca. en plante)

 

Fremgangsmåde:

Blend olie, pinjekerner, hvidløg, grana ost og salt sammen i en blender eller med en stavblender. Tilsæt basilikum og blend igen i ca. 30 sek. Stil pestoen i køleskabet i mindst en halv time.

Pestoen kan holde sig i køleskabet i et par måneder, hvis pestoen dækkes med lidt ekstra olivenolie hver gang.

 

Andre naturligt liv opskrifter:

One thought on “Hjemmelavet Basilikums Pesto

Lukket for kommentarer.