Guide: Sådan fjerner du fnuller fra tøjet

Har din favorit sweater også fået fnuller på sig?

Vi har fundet 2 nemme og billige tricks til at fjerne fnuller fra tøjet.

Nummer 1 – Barberblad.

Er der tale om 1 eller 2 stykker tøj, som du gerne vil fjerne fnuller fra, kan du benytte en almindelig barberbladsshaver / en billig engangsskraber.

Tricket er, at du barberer fnulleret af tøjet med en blød hånd.

Når du skal barberer fnulleret af dit tøjet, er det vigtigt at du har det rigtig underlag. Det må ikke være for hårdt, men det må heller ikke være for blødt.

Du kan f.eks bruge et strygebræt eller armlænet på din sofa.

Men pas på du ikke trykker for hårdt når du køre skraberen hen over tøjet, for så ender det måske med at skærer hul i dit tøj, hvilket selvsagt ødelægger det.

Når du har taget fnullet af tøjet, kan det fjernes med en fnugrulle eller støvsugeren.

Læs også >> Få mindre digital stress i hverdagen med 4 nemme øvelser

Nummer 2 – Uld Shaver.sådan fjerner du fnuller fra tøjer, fjern fnuller fra tøjet, billig måde at fjerne fnuller fra tøj, fjern fnuller fra sweater, guide fjern fnuller, guide fjern fnuller fra dit tøj, naturlig liv, lev naturligt, husråd, naturlige husråd, nemme husråd, nemme husmorråd, billige husmorråd

Hvis der er tale om flere stykker tøj eller store stykker stof, så anbefaler vi, at du køber en Prym Uld Shaver (pris 98 kr)(reklamelink).

Prym Uld Shaver fjerner fnuller fra dit tøj nemt og hurtigt, uden risiko for at lave hul i tøjet.

Prym Uld Shaver Mini er lavet specielt til alle typer garn. Maskinen sørger for, at alt fnug skånsomt barberes af tøjet, samtidig med at garnets fibre ikke bliver ødelagt i processen.

Uld shaveren har en smart opsamlingsbakke i gennemsigtig plastik, der er let af tømme for fnuller bagefter og undgår at du får fnuller i hele huset bagefter.

Modsat en engangsskraber kan en uld shaver bruges i mange år og på mange forskellige typer tekstil, f.eks sengetøj, kjoler og uldsweatre.

Læs også >> 33 naturlige husråd til hjemmet og haven