Guide: 8 gode økologisk deodoranter

Del på:

Huden er din krops største organ. Din hud absorberer næsten alt, hvad du påfører den, og alle de stoffer, som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i din krop, dit fedtvæv, i leveren og i hjernen.

For at sikre dig at det du påføre din krop ikke er skadeligt for dig selv, og for miljøet så bør du vælge en økologisk.

Vi har fundet 8 gode økologiske deodoranter til dig her:

Økologisk-deodorant

Greenpeople Gentle control aloe vera

Roll on aleo vera økologisk deodorant med kamille og sandeltræ. Kåret som ‘bedste naturlige deodorant “af Natural Health & Beauty magasin. Ultra-mild deodorant uden aluminium chlorhydrat og alkohol. Deodoranten har en mild duft af kamille og sandeltræ

Pris 112 kr – Gå til shop

large-okologisk-deodorant

ØKOlogisk Roll-On Deo

ØKOlogisk Deo-Roll-On har en anti-bakteriel effekt og beskytter huden mod sved og lugt. Den økologiske deo roll-on indeholder Aloe Vera og er velegnet til alle hudtyper. Den har en anti-bakteriel effekt samtidig med at den plejer og beskytter huden mod sved og lugt.

Pris 35,95 kr – Gå til shop

11468_1

Økologisk Deodorant med Crystal Lime

Den økologiske deodorant med crystal lime fra Urtekram er med mineralsalt, der naturligt hæmmer bakterier og lugt, men ikke hudens naturlige svedproces. Absorberes hurtigt og efterlader hverken skjolder eller hvide mærker på hud og tøj.

Pris 49 kr – Gå til shop

Urtekram-økologisk-aleovera-deodorant

Økologisk Roll on Deo med aloe vera

Økologisk Roll on Deo med aloe vera fra urtekan er med mineralsalt, der naturligt hæmmer bakterier og lugt, men ikke hudens naturlige svedproces. Absorberes hurtigt og efterlader hverken skjolder eller hvide mærker på hud og tøj.

Pris 49 kr – Gå til shop

2216_3

Økologisk Creme deo med nordisk birk

Økologisk Nordisk Birk creme deo fra Urtekram giver en duft af kornblomst, mens naturligt, aktive stoffer bekæmper uønsket lugt. Din hud får samtidig med denne masser af pleje med en supercocktail af nærende olier og sheasmør.

Pris 49 kr – Gå til shop

 2423_1

Dr. Organic Deodorant med Dead Sea miniral

Den økolologiske deodorant fra Dr. Organic er en creme roll-on deorant, der efterlader din hud fugtet. Deodoranten er baseret på salte fra det døde hav og sammen med en kombination af aloe vera, solsikkeolie, E-vitamin og islandsk mos hjælper den til at undgå dårlig lugt.

Pris 80 kr – Gå til shop

2322_1

Dr. Organic Deodorant med kokosnød

Deodoranten er med økologisk jomfru kokosolie er en antibakteriel flydende creme roll-on deodorant. Den er yderst skånsom men meget effektiv til alle hudtyper. Denne milde og ikke-irriterende deodorant hjælper med at neutralisere ubehagelig svedlugt og efterlader din hud beskyttet, hydreret og beroliget.

Pris 80 kr – Gå til shop

økoligsk deodorant, deodorant økologiks, roll on økologisk deodorant, urkekram, økologsk urtekram, økologisk urtekram deodorant, dr organic, dr organic deodorant

Dr. Organic Manuka Deodorant

En antibakteriel deodorant creme roll-on, til brug på følsomme hud. Formlen er lavet af certificerede økologiske manuka honning blandet med aloe vera, solsikkeolie, islandsk og irsk moss og E-vitamin. Deodoranten giver beskyttelse og friskhed hele dagen og er ideelt til daglig brug.

Pris 80 kr – Gå til shop
Gem