Guide: 10 gode økologiske deodoranter

På udkig efter en økologiske deodorant til dig og din familie?

Huden er din krops største organ. Din hud absorberer næsten alt, hvad du påfører den og alle de stoffer, som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i din krop, dit fedtvæv, i leveren og i hjernen.

For at sikre dig at det du påføre din krop ikke er skadeligt for dig selv, og for miljøet så bør du vælge en økologisk deodorant.

Læs også >> Guide: 7 økologiske håndcreme til hænderne

Note: Artiklen om økologisk deodorant er sidst opdateret D. 15/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find økologiske deodorant i denne oversigt:
GreenPeople Gentle Control Aloe Vera Deodorant, GreenPeople Deodorant, økologisk deodorant, økologiske deodoranter, deodoranter økologisk
Greenpeople Gentle control aloe vera

Gentle Control Aloe Vera Deodorant fra Green People er en økologisk og naturlig mild roll-on deodorant, som virker skånsomt og effektivt på din hud. Kåret som ‘bedste naturlige deodorant “af Natural Health & Beauty magasin.

Ultra-mild deodorant uden aluminium chlorhydrat og alkohol. Den milde duft af kamille og sandeltræ giver dig en skøn og mild duft, som holder hele dagen. 

Pris 100,95 kr – Gå til shop

GreenPeople Gentle Control Rosemary Roll On Deodorant, GreenPeople Deodorant, økologisk deodorant, økologiske deodoranter, deodoranter økologisk
GreenPeople Gentle Control Rosemary Roll On Deodorant

Green People Gentle Control Rosemary Roll On Deodorant er en økologisk og naturlig Roll On deodorant baseret på økologisk rosmarin, troldhassel og olivenblads ekstrakt.

Den ultra-milde deodorant indeholder hverken aluminium chlorhydrat og alkohol og virker derfor skånsomt, men effektivt på din hud. Den skånsomme deodorant ideholder aktive anti-bakterielle egenskaber, der reducerer bakterievæksten under armene uden at forhindrer derfor ikke den naturlige sveddannelse.
Den naturlige deodorant er tidligere blevet kåret som “bedste naturlige deodorant” af Natural Health & Beauty Magasin.

Den naturligt milde og økologiske deodorant er uden uden tilsætning af aluminium chlorhydrat, alkohol, triclosan, parabener, lanolin, phthalater, petrokemikalier, natrium lauryl sulfat (SLS), natrium lauryl ethersulfat (SLES), GMO’er, PABA, PEG’s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og syntetisk parfume.

Pris 100,95 kr – Gå til shop

large-okologisk-deodorant
ØKOlogisk Roll-On Deo

ØKOlogisk Deo-Roll-On har en anti-bakteriel effekt og beskytter huden mod sved og lugt. Den økologiske deo roll-on indeholder Aloe Vera og er velegnet til alle hudtyper.

Den har en anti-bakteriel effekt samtidig med at den plejer og beskytter huden mod sved og lugt.

Pris 36 kr – Gå til shop

11468_1
Økologisk Deodorant med Crystal Lime

Den økologiske deodorant med crystal lime fra Urtekram er med mineralsalt, der naturligt hæmmer bakterier og lugt uden at skade hudens naturlige svedproces.

Absorberes hurtigt og efterlader hverken skjolder eller hvide mærker på hud og tøj.

Pris 49 kr – Gå til shop

Urtekram-økologisk-aleovera-deodorant
Økologisk Roll on Deo med aloe vera

Økologisk Roll on Deo med aloe vera fra urtekan er med mineralsalt, der naturligt hæmmer bakterier og lugt, men ikke hudens naturlige svedproces.

Absorberes hurtigt uden at lave skjolder eller hvide mærker på huden eller tøjet.

Pris 49 kr – Gå til shop

2216_3
Økologisk Creme deo med nordisk birk

Økologisk Nordisk Birk creme deo fra Urtekram giver en duft af kornblomst, mens naturligt, aktive stoffer bekæmper uønsket lugt.

Din hud får samtidig med denne masser af pleje med en supercocktail af nærende olier og sheasmør.

Pris 49 kr – Gå til shop

2423_1
Dr. Organic Deodorant med Dead Sea miniral

Den økolologiske deodorant fra Dr. Organic er en creme roll-on deorant, der efterlader din hud fugtet.

Deodoranten er baseret på salte fra det døde hav og sammen med en kombination af aloe vera, solsikkeolie, E-vitamin og islandsk mos hjælper den til at undgå dårlig lugt.

Pris 67 kr – Gå til shop

2322_1
Dr. Organic Deodorant med kokosnød

Deodoranten er med økologisk jomfru kokosolie er en antibakteriel flydende creme roll-on deodorant. Den er yderst skånsom men meget effektiv til alle hudtyper.

Denne milde og ikke-irriterende deodorant hjælper med at neutralisere ubehagelig svedlugt og efterlader din hud beskyttet, hydreret og beroliget.

Pris 67 kr – Gå til shop

økoligsk deodorant, deodorant økologiks, roll on økologisk deodorant, urkekram, økologsk urtekram, økologisk urtekram deodorant, dr organic, dr organic deodorant
Dr. Organic Manuka Deodorant

En antibakteriel deodorant creme roll-on, til brug på følsomme hud. Formlen er lavet af certificerede økologiske manuka honning blandet med aloe vera, solsikkeolie, islandsk og irsk moss og E-vitamin. Deodoranten giver beskyttelse og friskhed hele dagen og er ideelt til daglig brug.

Pris 67 kr – Gå til shop

økologisk deo, øko deo, økologisk deodorant, økologiske deodoranter, Naturfarm RAV Antiperspirant Deo Roll-on
Naturfarm RAV Antiperspirant Deo Roll-on

En beskyttende og plejende roll-on der giver en dejlig frisk duft af hav gennem hele dagen.

En mild og skånsom deodorant uden alkohol, beriget med ægte rav og et antibakteriel 100% økologisk planteekstrakt.

Irriterer og udtørrer ikke huden idet der er anvendt økologisk Aloe Vera i stedet for vand.

Pris 95 kr – Gå til shop

Gem