Guide: 5 økologiske håndcreme til hænderne

Del på:
En lækker økologisk håndcreme er en hjælpende hånd til tørre eller sarte hænder.

En økologisk håndcreme er til dig der bekymre dig om, hvad du putter på din og din families hud i hverdagen. Det danske marked for økologiske håndcreme er stort og priserne yderst fair.

Se vores guide her: 5 økologiske håndcreme til dig og dine hænder

large_mellisa_haandcreme_ny

Mellisa Økologisk Håndcreme

Mellisa Håndcreme er fremstillet af mange forskellige økologiske olier og planteekstrakter, der gør håndcremen særdeles stimulerende, nærende, blødgørende, øger hudens elasticitet og virker intensivt fugtgivende. Mellisa økologisk håndcreme har vist sig rigtig god til irritation, kløe og tørheds-eksem på hænderne. Det skyldes de mange forskellige planter/ urter som er anvendt. Ydermere styrker cremen neglene og tilfører huden maksimal fugt. Ydermere indeholder Mellisa Håndcreme naturlige frugtsyrer der, ved regelmæssig brug, kraftigt reducerer de brune pletter (leverpletter) som med alderen kommer på håndryggen.

Pris: 79 kr. – Gå til shop

okologisk_handcreme

ØKOlogisk Håndcreme

Denne økologiske håndcreme fugter, blødgør og hjælper huden med at opretholde sin naturlige fugtbalance. Cremen fra Økologisk indeholder plejende ingredienser som Aloe Vera, Shea Butter og olivenolie. Cremen er desuden velegnet til alle hudtyper.

Pris: 36 kr. – Gå til shop

large_Urtekram_nordisk_birch_handcreme

Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme

Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft. Håndcremen består af en superfugtende trio af sheasmør, kæmpenatlys- og mandelolie giver sammen med glycerin og jojobaolie silkebløde og velplejede hænder. Den økologiske håndcreme er certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.
Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 122,95 kr. – Gå til shop

large_hand-and-nailbalm-argan_oil_100ml

Dr. Organic Argan Oil Hand & Nail creme

Dr organiv Organ håndcremen er den ultimative fugtbringer. Ved at kombinere Dr. organics pris- vindende blanding af bioaktiver, naturlige og økologiske ingredienser med Økologisk Arganolie der hjælper med at lindre, fugte og beskytte selv de mest forfærdeligt tørre og ødelagte hænder. Økologisk Arganolie med Arganekstrakt, Saft fra Aloe Vera-blade, Kukuiolie, Appelsinekstrakt, Nellikeolie, Geraniumolie, Olie fra citronskal, Patchouliolie, Kanelbladsolie, Rosentræsolie, Olie fra Vild Mynte, Mandarinskalsolie, Vaniljeekstrakt, Olie fra Grøn Mynte, Kigeliafrugtekstrakt, Roselleblomstekstrakt, Baobabfrugtekstrakt forsegler revner i huden og støtter hudens naturlige helingsproces.

Pris: 87,95 kr. – Gå til shop
Gem

En mening om “Guide: 5 økologiske håndcreme til hænderne

Lukket for kommentarer.