Guide: 7 økologiske håndcreme til hænderne

En lækker økologisk håndcreme er en hjælp til både hånd til tørre og sarte hænder.

En økologisk håndcreme er til dig der bekymre dig om, hvad du putter på din og din families hud i hverdagen. Det danske marked for økologiske håndcreme er stort og priserne yderst fair.

Huden suger cremer til dig og derfor bør du også overveje hvilket kemikalier du ønsker eller ikke ønsker i din krop. Med en økologisk håndcreme sikre du dig, at du kun tilføre din krop naturlige midler.

Læs også >> Guide: Økologisk baby creme til dit barn

Note: Artiklen om økologiske håndcreme til hænderne er sidst opdateret D. 13/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Se vores guide her: 7 økologiske håndcreme til dig og dine hænder

Mellisa Økologisk Håndcreme, Økologisk håndcreme. økologiske cremer, kemikalie frie cremer, naturligtliv, lev naturligt

Mellisa Økologisk Håndcreme

Mellisa Håndcreme er fremstillet af mange forskellige økologiske olier og planteekstrakter, der gør håndcremen særdeles stimulerende, nærende, blødgørende, øger hudens elasticitet og virker intensivt fugtgivende. Mellisa økologisk håndcreme har vist sig rigtig god til irritation, kløe og tørheds-eksem på hænderne. Det skyldes de mange forskellige planter/ urter som er anvendt.

Ydermere styrker cremen neglene og tilfører huden maksimal fugt. Mellisa økologisk Håndcreme indeholder Sheasmør som virker ekstremt blødgørende og nærende samt beskytter imod udtørring samt Højt indhold af fugtgivende Hyaluronsyre, Mangosmør og Squalene.

Pris: 79 kr. – Gå til shop

okologisk_handcreme

ØKOlogisk Håndcreme

Denne økologiske håndcreme fugter, blødgør og hjælper huden med at opretholde sin naturlige fugtbalance. Cremen fra Økologisk indeholder plejende ingredienser som Aloe Vera, Shea Butter og olivenolie. Cremen er desuden velegnet til alle hudtyper.

ØKOlogisk er en bæredygtig hår- og hudplejeserie, som er økologisk certificeret, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer det nordiske miljømærke Svanen.

Pris: 36 kr. – Gå til shop

Urtekram Nordic Birch Håndcreme, Urtekram økologisk Håndcreme, Urtekram cremer, naturligtliv, cremer uden kemikalier

Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme

Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft. Den indeholder blandt andet plejende og styrkende planteekstrakter fra birkeblade og magnoliebark. En super fugtgivende kombination af sheasmør, mandelolie, glycerin og jojobaolie giver silkebløde og velplejede hænder uden at efterlade en fedtet fornemmelse, mens aloe vera forkæler hænderne med sine kølende og helende egenskaber. Den økologiske håndcreme er certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer. Cremen er dermatologisk testet og 100% vegansk. Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 99 kr. – Gå til shop

large_hand-and-nailbalm-argan_oil_100ml

Dr. Organic Argan Oil Hand & Nail creme

Dr organiv Organ håndcremen er den ultimative fugtbringer. Ved at kombinere Dr. organics pris- vindende blanding af bioaktiver, naturlige og økologiske ingredienser med Økologisk Arganolie, der hjælper med at lindre, fugte og beskytte selv de mest forfærdeligt tørre og ødelagte hænder.

Denne håndcreme er den ultimative fugtbringer til naturlig pleje af hænder og negle. Den rige creme er baseret på økologisk Argan Olie, som er beriget med masser af næring i form af blandt andet antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Cremen giver dine tørre hænder og flossede neglebånd en intens fugt oprettende behandling.

Pris: 88 kr. – Gå til shop

Derma Eco Woman Håndcreme, Derma økologisk Håndcreme, cremer med økologi, Eco cremer, Eco håndcremer

Derma Eco Woman Håndcreme er en mild og blødgørende håndcreme, som er udviklet specielt til at berolige, pleje og beskytter dine hænder, negle og neglebånd samtidig med en fugtgiver og nærer huden effektivt.

Den er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser – herunder økologisk aloe vera og sheasmør. Håndcremen indeholder desuden mandelolie, som giver huden en naturlig barriere mod fugttab samtidig med, at hudens naturlige elasticitet forstærkes. Den er parfumefri, vegansk og allergivenlig

Pris: 45 kr. – Gå til shop

Mikaka Hand Lotion, Mikaka økologisk Hand Lotion, cremer til hånderne, økologisk hånd creme

Mikaka er en blødgørende og beskyttende let håndcreme med økologisk kornblomst, havre, mangosmør, kokosolie og glycerin.

Produktets formular er 98,5% naturlig og er proppet med økologiske ingredienser, hvis aktive stoffer tilfører huden masser af fugt samt nærende og beskyttende fedtsyrer og antioxidanter for at lindre kløe, tørhed og irritation. Hænderne efterlades silkebløde i lang tid og får en mild men forfriskende duft af mandarin, lavendel og mint.

Pris: 126 kr. – Gå til shop
Gem

One thought on “Guide: 7 økologiske håndcreme til hænderne

Lukket for kommentarer.