Guide: 4 økologiske babyolier til dit barn

I Danmark er det tilladt for producenterne anvende over 7.000 forskellige slags kemiske stoffer og ekstrakter i kosmetiske produkter som bla. babyolier.

Huden er dit og dit barns største organ og huden suger næsten alt til sig, som du påføre den. Det som kroppen ikke kan udskiller igen, lagres i kroppen, fedtvævet, i hjernen og leveren og føres derfra ud i  blodet.

Da babyolier oftest påføres babyernes sårbare områder, bør du derfor være ekstra opmærksom på, hvad babyolien indeholder. Med en økologisk babyolie sikre du sig, at det du ikke påføre skadelige stoffer på dit barns mest sårbare områder.

Her er 5 lækre økologiske babyolier:

16425_2

Babyolie økologisk fra urtegaarden

Urtegaardens økologiske babyolie er fyldt med essentielle fedtsyrer, som plejer huden og efterlader den naturligt blød uden at fedte. Mild baby olie uden parfume og farvestoffer. Huden beskyttes effektivt mod udtørring og holdes smidig og elastisk. Babyolien kan bruges på alle hudtyper. Olien indeholder 99% økologiske ingredienser.

Pris: 89 kr. – Gå til shop

10384

Baby bodyolie – No perfume – fra Urtekram

Babyolien fra Urtekram plejer huden. Baby bodyolien er uden parfume, og kan bla. benyttes til karbad eller  babymassage. Babyolien er en landing af økologisk mandel-, jojoba- og broccolifrøolie, der giver dit barn en lækker og blød hud.

Pris: 59,95 kr. – Gå til shop

large_baby-oil-200ml-sophie-la-girafe-25309

Sophie la girafe – Økologisk Baby Oil

Den Økologisk babyolie fra Sophie la girafe kan blandt andet bruges til bleområdet på baby, badevand og babymassage.Olien, der giver en følelse af varme og velvære samt gør huden smidig.  Babyolien renser både og fugter babyens hud. Sammensætningen af økologiske ingredienser gør babyolien til et godt valg for dit barn. Den plejende olie indeholder bl.a. Solsikke, oliven, jojoba og abrikoskerneolie, som booster hudens naturlige beskyttelse og blødgør samt nære huden, med hjælp fra fedtsyren og vitaminindholdet i disse.

Pris: 143,95 kr. – Gå til shop

large_derma-ecobaby-olieDerma økologisk Babyolie

Derma Eco Babyolie er en mild olie med en blødgørende effekt på den sarte hud, hvilket gør den ideel at anvende som badeolie for hele familien. Derma Babyolie er også velegnet til fjernelse af arp i barnets hovedbund og til massage. Olien giver huden ekstra fugt og næring og efterlader den behagelig blød, smidig og elastisk. Er tilsat vitamin E og naturlig antioxidant. Derma Eco Baby olie indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Produktet er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser og økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Pris: 30,95 kr. – Gå til shop

Gem


Gem

Gem

Gem