Grøntsagsfrikadeller med kartofler

Del på:

 

Grøntsagsfrikadellerne kan serveres til middagen, puttes i madpakken og er en sund vegetarisk snack.

Grøntsagsfrikadeller med kartofler ingredienser:

Note: Grøntsagsfrikadellerne kan også laves med squash

3 mellemstore kartofler
1 lille potte dild
1 lille potte persille
1 stk forårsløg
2 dl revet ost
2 æg
3 spsk mel
½ tsk. chilipulver/flager
ca. 1 tsk salt
ca. 1 tsk peber

Fremgangsmåde:

Riv kartoflerne med et groft rivejern og vrid væden fra. Dild, persille og forårsløg hakkes fint og vendes i kartoflerne sammen med æg, revet ost og krydderier. Tilsæt mel. Hæld lidt olie på panden og fordel dejen med en spiseske på panden. Steg ved svag varme, indtil de får en gylden farve.

Naturligt liv har indgået et samarbejde med Esra Alici Pedersen fra 2verdener.dk. Opskrift på Grøntsagsfrikadeller med kartofler og forsidebillede stammer fra bloggen. – Tak til Esra!

Andre naturligt liv opskrifter:

 

One thought on “Grøntsagsfrikadeller med kartofler

Comments are closed.