Fyldte peberfrugter med oksekød

Del på:

Fyldte peberfrugter er en lækker og sund ret, som hele familien vil elske.

Fyldte peberfrugter er en populær ret i Mellemøsten, hvor ingredienserne altid kan købes friske og velsmagende.

Ingredienser

Til 4 personer
Klik på ordet, for at bestille økologiske varer.

10 grønne alm. peberfrugter
200 gr hakket oksekød
1 løg
1 bundt persille
5 kviste dild
3 fed hvidløg
1 tsk. timian
2 tsk. salt
1 tsk. peber mix
½ tsk. spidskommen
2 spsk. tomatpure
3 spsk. olivenolie
1½ glas grødris
1 stor tomat

Fremgangsmåde:

Skyl grøntsagerne og rens peberfrugterne indeni. Læg de store på et viskestykke med bunden i vejret og lad dem dryppe af.

Hak persille, dild og løg. Hæld det op i en stor skål og tilsæt oksekød, 1. spsk. tomatpure, olie, grødris og rør det godt sammen.

Fyld peberfrugterne 2/3 med fyldet. Skær tomaten ud i skiver, og læg dem ind i peberfrugterne som låg.

Sovsen:

Sæt en gryde over med olien.

Tilsæt tomatpure, 1 tsk. af den peber mix,

1 tsk. salt og lad det lige svitse i 1 min.

Læg de fyldte peberfrugt ned i gryden, og hæld vand ved, så det dækker halvdelen af peberfrugterne.

Lad det koge ca. 50 min til de er bløde.

 

Mangler du inspiration til andre spændende opskrifter?

 

Kilde: Alanya.Dk


 Indlægget indeholder affiliatelinks