DooDoo bamser med livmoderlyd

En afbrudt nattesøvn, er en fast del af mange småbørnsforældres nat.

Desværre findes der ingen magi, som kan få din baby eller dit børn til at sove uafbrudt hele natten igennem.

Men der findes dog små hjælpemidler, som kan hjælpe en uafbrudt søvn på vej – En af dem er Doodoo bamsen med livmoderlyd.

Bamsen med lyd, virker sådan at når barnet bliver urolig eller begynder at lave lyde, så starter sovebamsen med at afspille den velkendte livmoderlyd fra mors mave. Lyden virker beroligende på barnet, og barnet falder derfor ofte hurtigt i søvn igen. Efter 5 minutter stopper Doodoo bamsen med at spille igen.

Er barnet lidt større, kan DooDoo bamsen installeres til at spille vuggeviser i stedet.

Doodoo bruges allerede med succes på hospitalerne til børn på til 12 måneder, også selvom babyen ikke har en Doodoo derhjemme.

Doodoo bamsens funktioner: Beroliger barnet ved at gengive livmoderens lyde. Aktiveres ved barnets lyde og bevægelser. Stopper automatisk efter 5 min. Kan også spille vuggeviser. Udarbejdet i bløde og lækre materialer. Godkendt helt fra 0 mdr.+

TIP: Sov selv med bamsen nogle dage inden din baby får den, så bamsen har fået duften af dig og dermed en duft barnet kender og elsker.

large_Doodoo-kanin-strib

Stribet Doodoo Kanin med livmoderlyd

Sød Doodoo kanin i blå/grå nuancer med stribet trøje.

Pris: 349 kr. – Gå til Shop

large_Doodoo-kanin-mud-prikketPrikket Doodoo Kanin med livmoderlyd

Dejlig Doodoo kanin i lyserød/rouge nuancer medprikket trøje.

Pris: 349 kr. – Gå til Shop

Doodoo bamse, bamse med livmoderlyde, livmoder bamse, lyd bamser til babyer,

Du kan som forældre få bedre nattesøvn med denne Doodoo Hund! Livmoderlyden i bamsen aktiveres ved barnets puslen eller gråd, og du er derfor fri for at stå op og f.eks. trække en spilledåse op. Hunden spiller i 3 min, og slukker automatisk indtil næste gang den bliver aktiveret.

Pris: 279 kr. – Gå til Shop

Doodoo bamse, bamse med livmoderlyde, livmoder bamse, lyd bamser til babyer,

Den populære bamse som gengiver livmoderens lyd og beroliger barnet! Livmoderlyden aktiveres ved barnets gråd eller puslen, og du er derfor fri for at stå op og f.eks. trække en spilledåse op. Bamsen spiller i 3 min, og slukker derefter automatisk igen, til næste gang den bliver aktiveret.

Pris: 349 kr. – Gå til Shop

Gem

One thought on “DooDoo bamser med livmoderlyd

Lukket for kommentarer.