Derfor skal du spise avokadosten

Avokadoer er en af de sundste frugter der findes.
Men faktisk viser det sig nu, at avokadosten også er yderst sund for dig og dit helbred.

Avokadoen er en af de sundeste frugter, der findes og yderst gavnlig, hvis man skal tabe sig. Men avokadostenen er faktisk endnu sundere. Det skriver Healtyfoodhouse, som gør opmærksom på, at stenene er spiselige og yderst gavnlig.

Her er 5 grunde til, at du bør spise avokadosten, ifølge Healtyfoodhouse:

avocado-937459_6401. Booster immumforsvaret. De gør dit immumforsvar stærkere, så du bedre kan holde forkølelse og influenza på afstand. Og stenene hjælper med at nedbryde sygdom, der allerede har fået fat.

2. Bekæmper kræft. Vigtigst af alle punkterne er, at avokadosten indeholder flavonoid, som er en meget kraftig antioxidant, der hæmmer og reducerer udviklingen af kræft, Det viser en undersøgelse i tidsskriftet Pharmaceutical Biology fra 2013, der bl.a. konkluderede, at avokadosten kan ødelægge leukæmiceller.

3. Bremser alderstegn. Antioxidanterne hjælper også med at holde din hud glat og fast, fordi de fremmer genopbygningen af kollagen og reduktionen af rynker.

4. Hjælper på fordøjelsen. Avokadosten giver både virus- og bakteriesygdomme kamp til stregen og behandler diarré og forebygger betændelser og forstoppelse.

5. Giver sunde hjerter. Avokadosten er fulde af kostfibre, der hjælper med at holde kolesteroltallet nede, hvilket er godt for hjertet. Derudover forebygger de mange antioxidanter hjerte-kar problemer såsom hjerteanfald og slagtilfælde.