Cookies med M&Ms

Del på:

Det er de færreste der siger nej til en lækker friskbagt Cookie med M&Ms. 

Fordelen ved cookies er at dejen kan forberedes før kagernes skal bruges, og fryses. Når kagerne skal bruges tages dejen ud ag oven, og puttes i oven kort før de skal bruges, og så du kan servere lækre friskbagte cookies med M&Ms for dine gæster.

Cookies med M&Ms opskrift

Ingredienser:

100 g farin
100 g sukker
125 g margarine
1 tsk vanilje sukker
1 æg
1 tsk bagepulver
150 g hvedemel
½ tsk salt
1 pose M&M

 

Fremgangsmåde:

Start med at blande margarine med farin, sukker og vanilje sukker. Kom herefter ægget i og bland det godt med massen. Efter dette tilsættes resten af ingredienserne (med undtagelse af M&M) og dejen æltes godt sammen.

Dejen rulles til en pølse med en diameter på ca. 10 cm. Pølsen/dejen kommes i fryseren. Når den er frossen tages den op og skæres i skiver på ca 1 cm tykkelse. Skiverne lægges på en bageplade med godt mellemrum da de flader ud. Pynt de ubagte cookies med M&Ms

Bages i ca 10-11 min ved 175 grader.

Skal du bruge cookies til en børnefødselsdag, kan du evt lave diameteren på pølsen lidt mindre, men vær dog opmærksom på bagetiden evt også vil være lidt kortere.

TIP! Lav gerne flere portioner på én gang. De kan ligge i fryseren og tages op når der er brug for lidt lækkert.




Kilde: Alletidersdag.dk