7 naturlige natursvampe til badet

At gå i bad er for mange noget af det mest naturlige i verden.

Mens man står under bruseren føler man ofte at både krop og sjæl bliver renset af de bløde vandstråler.

Note: Artiklen om naturlige natursvampe til badet er sidst opdateret D. 1/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vasker du også dit hår i økologisk shampoo og din krop med økologisk bodywash så bør du også overveje at skifte din nuværende badesvamp ud med en natursvamp, så dit bad bliver så naturligt og miljøvenligt så muligt.

Hvad er en natursvamp?

En natursvamp er, som det ligger i ordet, en svamp som er naturligt skabt og altså ikke produceret på en fabrik. Natursvampe er levende organismer, der lever på stenene på havbunden.

Den græske ø Kalymnos er en af stederne, hvor man i mere end 2500 år har dykket efter natursvampe, og øen er blandt andet kendt som “sponge-divers island”.

Natursvampe har i århundred været øens største eksportvare og før moderne teknologi dykkede øens svampedykkere med under vandet og holdt vejret imponerende længe, for at fange så mange svampe som muligt, de kunne sælge ud af.

Hvorfor bruge en natursvamp?

En natursvamp er et rent og yderst holdbart naturprodukt. Da svampene kommer fra naturen er de også 100 % biologisk nedbrydelige.

Natursvampe er naturligt bløde, som kan absorbere en masse vand og frigøre den under let tryk. Et bad med en natursvamp er en sanselig og luksuriøs oplevelse. Fibrene i naturlige svampe er meget lig dem af silke.

I modsætning til en syntetisk svamp, som består af lukkede luftbobler, så er en natursvamp bestående af et system af kanaler. Hver pore er tilsluttet en anden pore. Og dermed er snavs ganske enkelt vaskes ud af svampen. Som følge heraf er brugen af en natursvamp meget hygiejnisk og anbefales både for dem med allergi og dem med følsom hud.

Vi har fundet 7 lækre kvalitets natursvampe, du kan købe online og så “gå glad i bad“.

18241_3

Små 3 cm natursvamp

En æske med 18 små natursvampe af målet 3 cm. Perfekt som familiepakke, hvor flere medlemmer gerne vil have deres egen natursvamp til når de bader.

Pris: 114,95 kr – Gå til shop

bad-natursvampNatursvamp 11 cm

En lækker kvalitets natursvamp som måler 11 cm. Svampen er perfekt til eksfoliering af hud på daglig basis.

Pris: 75 kr – Gå til shop

natursvamp-badNatursvamp 13 cm

En stor kvalitets natursvamp som måler 13 cm. Svampen er perfekt til eksfoliering af hud på daglig basis.

Pris: 120 kr – Gå til shop

bloed-natursvamp

11 cm natursvamp i æske

En blød natursvamp i en flot æske, perfekt som f.eks gave. Svampen måler 11 cm.

Pris: 99 kr – Gå til shop

17930_1

Badeanstalten Loofah Badesvamp

En ekslusiv og hård eksfolierende natursvamp, som bliver en smule blødere i badet. Den hård svampe er  effektivt til at fjerne døde hudceller med.

Pris: 21 kr – Gå til shop

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe

Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Natursvampen Honeycomb stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Natursvampen Honeycomb er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe

Cocoon Natursvamp Silke 7-8 cm

Natursvampen Silke fra Middelhavet er en utrolig lækker svamp, og anses også for at være verdens fineste og blødeste natursvamp.En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

En natursvamp er foruden at være allergivenlig også utrolig slidstærk, og kan have en lang levetid, hvis man passer på den. Da silkesvampen er 100% naturlig kan den variere i størrelse og form.

Pris: 49,95 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem