6 rigtigt gode undskyldninger til at drikke mere gin

Del på:
Hvis du i forvejen er vild med gin, kan du kun blive endnu mere begejstret, når vi fortæller dig, at det faktisk kan vise sig at være sundt for dig.

Lidt gin er godt for dig

Alkohol skal selvfølgelig drikkes med måde, men hvis du alligevel skal have dig en lille weekend drink, så er der rigtig mange gode grunde til at vælge gin i din drink.

Grund nummer 1 til at drikke mere gin er selvfølgelig, at gin er meget velsmagende, men faktisk kan gin i de rette mængder også være sundt for krop og sjæl.

 Gin, gode grunde til at drikke gin
1. Gin er godt mod sygdom

Gin indeholder blandt andet enebær. Enebær er fyldt med masser af gode C-vitaminer og antioxidanter, og det kan hjælpe dig med at holde snue og sygdom væk.

2. Enebær renser kroppen

Enebær er en ret genial ingrediens, der ofte bruges som lægeurt, da den er vanddrivende og dermed øger nyrefunktionen, modvirker oppustethed samt afværger urinvejsinfektioner.

3. Brug gin mod ømhed

Har du ømme led eller gigt, er gin din ven. Gin kan nemlig hjælpe mod ledsmerter, og nogle sværger endda til rosiner, der har trukket i gin. Om det virker, er ikke 100%, men det er da et forsøg værd.

Gin, gode grunde til at drikke gin

4. Holder huden ung

Alkohol udtørrer huden, hvilket kan give rynker i ansigtet og på kroppen. Men igen hjælper enebærrene, som indeholder antioxidant- og vitaminindhold der modvirker tørheden og giver din hud et skud energi.

5. Bedre fordøjelse

Ginnens enebær og krydderier kan hjælpe fordøjelsen på vej, og det kan samtidigt afhjælpe sure opstød, hvis du har problemer med det.

6. Længere liv

Store mængder alkohol forlænger selvfølgelig ikke livet, men i moderate mængder kan gin forbedre blodomløbet, når du bliver ældre og det kan forlænge dit liv. Enebær indeholder desuden flavonoider, som er gode for hjerte-kar-systemet.

Kilder: Aktiv Træning, og Food Hacks

Gem

Gem

Gem