5 naturlige natursvampe til badet

Del på:

At gå i bad er for mange noget af det mest naturlige i verden, og mens man står under bruseren føler man ofte at både krop og sjæl bliver renset af de bløde vandstråler.

Vasker du også din krop i økologisk shampoo og med økologisk bodywash så bør du også overveje at skifte din nuværende badesvamp med en natursvamp, så dit bad bliver så naturligt og miljøvenligt så muligt.

Hvad er en natursvamp?

En natursvamp er, som det ligger i ordet, en svamp som er naturligt skabt og altså ikke produceret på en fabrik. Natursvampe er levende organismer der lever på stenene på havbunden. Den græske ø Kalymnos er en af stederne hvor man i mere end 2500 år har dykket efter natursvampe, og øen er blandt andet kendt som “sponge-divers island”. Natursvampe har i århundred været øens største eksportvare og før moderne teknologi dykkede øens svampedykkere med under vandet og holdt vejret imponerende længe for at fange så mange svampe som muligt, de kunne sælge ud af.

Hvorfor bruge en natursvamp?

En natursvamp er et rent og yderst holdbart naturprodukt. Da svampene kommer fra naturen er de også 100 % biologisk nedbrydelige.

Natursvampe er naturligt bløde, som kan absorbere en masse vand og frigøre den under let tryk. Et bad med en natursvamp er en sanselig og luksuriøs oplevelse. Fibrene i naturlige svampe er meget lig dem af silke. I modsætning til en syntetisk svamp, som består af lukkede luftbobler, så er en natursvamp bestående af et system af kanaler. Hver pore er tilsluttet en anden pore. Og dermed er snavs ganske enkelt vaskes ud af svampen. Som følge heraf er brugen af en natursvamp meget hygiejnisk og anbefales både for dem med allergi og dem med følsom hud.

Vi har fundet 5 lækre kvalitets natursvampe du kan købe online og så “gå glad i bad“.

18241_3

18 små Natursvamp

En æske med 18 små natursvampe af målet 3 cm. Perfekt som familiepakke, hvor flere medlemmer gerne vil have deres egen natursvamp til når de bader.

Pris: 162 kr – Gå til shop

bad-natursvampNatursvamp 11 cm

En lækker kvalitets natursvamp som måler 11 cm. Svampen er perfekt til eksfoliering af hud på daglig basis.

Pris: 60,50 kr – Gå til shop

natursvamp-badNatursvamp 13 cm

En stor kvalitets natursvamp som måler 13 cm. Svampen er perfekt til eksfoliering af hud på daglig basis.

Pris: 103 kr – Gå til shop

bloed-natursvamp

11 cm natursvamp i æske

En blød natursvamp i en flot æske, perfekt som f.eks gave. Svampen måler 11 cm.

Pris: 85 kr – Gå til shop

17930_1

Badeanstalten Loofah Badesvamp

En ekslusiv og hård eksfolierende natursvamp, som bliver en smule blødere i badet. Den hård svampe er  effektivt til at fjerne døde hudceller med.

Pris: 25 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem