4 lækre økologiske skintonic´s

En skintonic har flere funktioner, de mest kendte er at den renser din ud for det sidste skidt og fjerne de sidste makeup rester. Derudover mindsker den de synlige porer, samt forberede din hud til den efterfølgende fugtpleje du altid bør give dig selv efter brug af skintonic.

Skintonic bruges af mange, som en daglig hjælper til at bringe huden i balance efter huden er blevet renset.

Men kan der skabes balance i huden, hvis du blot tilføre den et nyt affaldsprodukt efter rens af huden? Det mener vi ikke!

Derfor har vi samlet en liste med de lækreste økologiske skintonic´s på markedet, så der kan skabes balance i huden, mens der også er balance i produktet (den økologiske skintonic) til gavn for både hud og sjælen.

Se vores liste med økologisk skintonic her:

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,

Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 62,95 kr – Gå til shop

large_skintonic1

Derma Eco Woman skintonic

Derma Eco Womans økologsk skintonic er et mildt og miljøvenligt renseprodukt, der effektivt fjerner rester af urenheder og lukker hudens porer. Produktet er certificeret økologisk, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser.
Derma Eco Woman skintonic indeholder bl.a. økologisk Aloe Vera, der hjælper med at genopbygge hudens celler og øge blodgennemstrømningen. Virker samtidig lindrende og beroligende på huden og dæmper rødmen. Den naturlige og økologiske Glycerin gør huden smidig og blød uden at fedte.

Derma Eco Woman skintonic er uden parfume, parabener og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Pris: 53,95 kr – Gå til shop

large_mellisa_skintonic_ny

Mellisa økologisk Skintonic

Mellisa Skintonic m. økologisk Hibiscus, grøn te & Kamille – Skånsom og effektiv skintonic, der balancerer hudens pH-værdi.

Skintonic er produceret med de skønneste roser udvundet fra kronbladene. Roserne styrker, blødgører og genopbygger de vitale barriere funktioner samt stimulerer cellefornyelsen i huden. Ekstrakterne fra Hvid Te, Mesterrod og Rosenrod sikrer hudens tilførsel af antioxidanter. Mangoekstrakten virker revitaliserende og opfriskende samt fugtgivende. Ekstrakten fra kamilleblomstknopperne har antibakterielle og beroligende egenskaber, der dæmper hudirritationer og rødme af huden.

Mellisa Skintonic gør huden smidig og blød og virker opfriskende, fugtgivende, sammentrækkende og beroligende. Ydermere indeholder Mellisa Skintonic helt unikke vandopløselige olier og ingen udtørrende alkohol. Den økologiske skintonic indeholder 97 % aktive økologiske ingredienser.

Pris: 95,95 kr – Gå til shop

large_Bio_beaute_skintonic_med_orangevand_200ml

Bio Beauté skintonic med orangevand og økologisk aloe vera

Bio Beauté skintonic med orangevand lindrer og beroliger huden med bl.a. økologisk aloe vera. Denne skintonic anvendes efter fjernelse af make-up. Det er en god afslutning da den lindrer og beroliger med økologisk Aloe Vera og ekstrakt af økologisk brombær, blomme og abrikos. Bio Beauté økologisk skintonicer uden alkohol.

Pris: 107,95 kr – Gå til shop

 
Gem