10 nemme sparetips til hjemmet

En dansk husholdning kan hurtig blive dyr.

Derfor har vi fundet 10 nemme og billige sparetips til hjemmet, som alle kan være med på. Flere af vores tips har også fokus på at støtte en naturlig og miljøvenlig livsstil.

10 nemme sparetips til hjemmet

1) Brug sprinklervæske som alternativ til den syre brillerens. Den optimale sprinklervæske er en der kan klare mange grader celsius, så brillerne ikke dukker når du går fra ude til inde. Put sprinklervæsken i en lille spray flaske og hav den i taske med en lille klud.

2) Lav din egen kalkrens af eddike og vand (se opskrift her) og spar mange penge på dyre kemikaliefyldte rengøringsmidler fra supermarkedet.

3) Fjern nemt og billigt fnuller fra dit tøj (se vejledning her). Når fnulleret er fjernet fra dit tøj, ser det næsten nyt ud igen og du kan derfor spare mange penge på ikke at smide fnulleret tøj ud, og skulle købe nyt.

4) Sluk tv’et og playstationenen når du ikke bruger det. En playstation kan bruge for 2000 kr. Strøm om året, hvis den altid er tændt, og de penge er nemt sparet hvis du hivet stikket ud, når den ikke bruges.

5) Brug olivenolien fra køkkenet på dine sko, i stedet pudserens. Når du bruger olivenolie undgår du at dine flotte lædersko revner og skoene skal ikke pudses så ofte.

Se også: Sådan bliver du mere miljøvenlig

6) Når dit emhættefilter er blevet beskidt, så giv det en tur i opvaskemaskinen. Mange oplever at emhættefilteret bliver som nyt igen, og du har sparet pengene til et nyt emhættefilter.

7) Elsker du at bage muffins? Så køb muffinsforme af gummi, som kan genbruges uendeligt, og spar mange penge på spar pengene på papirs forme, som alligevel ender direkte i skraldespanden.

8) Lufttør dit tøj. Hvis solen alligevel skinner i haven, hvorfor så ikke give miljøet og din elregning en pause, og lad dit tøj luft tørrer udenfor.

9) Genbrug i dine gamle glas flasker og krukker. Gem f.eks. dine gamle syltetøjsglas, rengør glassene (se her hvordan du får klister af flasker) og brug dem til f.eks. at lave din egen krydderi bladninger i, eller lav små søde lysestager af dem.

10 )Lav din egen naturlige creme. På naturligtliv har vi blandt andet giver opskriften til nemt og hurtigt at lave kokosnød body butter.

Get Adobe Flash player

One thought on “10 nemme sparetips til hjemmet

Lukket for kommentarer.